Više nego dobre vesti za Partizan pred meč sezone sa AZ Alkmarom!
Aleksa Amanović iz Javora u duelu sa Lazarom Markovićem iz Partizana, Foto: Starsport©

OHRABRUJUĆE

Više nego dobre vesti za Partizan pred meč sezone sa AZ Alkmarom!

Informacije koje stižu umnogome će se dopasti Grobarima

Objavljeno:

Partizan u četvrtak 28. novembra očekuje jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija utakmica sezone sa AZ Alkmarom, u kojoj će se izabranici Sava Miloševića boriti sa direktnim konkurentom za ulazak u 1/16 finala Lige Evrope.

Pre toga, u Superligi crno-beli moraju da se sastanu sa Javorom u Humskoj, a upravo je obelodanjeno kada će taj meč biti odigran - u petak 22. novembra, dakle, ekipa će imati jedan dan više za pripremu pred duel sa Holanđanima u Hagu (na AZ-ovom stadionu pao je krov), što i jeste bila ideja stručnog štaba.

Partizan - AZ Alkmar
Partizan - AZ Alkmar foto: Starsport©

Razlog za tako veliku važnost meča u okviru 5. kola Lige Evrope je to što AZ ima četiri boda više od crno-belih, koji će u poslednjem kolu dočekati već prežaljenu Astanu, a Holanđani ići na put u Mančester, na Old Traford, gde su male šanse da se dobro provedu, čak i pored toga što je Junajted već obezbedio plasman u dalju fazu.

Pre mesec i po dana, poslednji put kada su crno-beli ukrstili koplja sa Javorom, bilo je 2:0 golovima za sada još uvek povređenog Lazara Markovića, o čijoj povredi se trenutno ne zna puno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.