ENGLESKI NAVIJAČI ZVIŽDALI IGRAČU KOJI JE PREBIJEN: A skočio je da ga brani onaj koji ga je tukao!
Džo Gomez i Rahim Sterling, Foto: Profimedia

EPILOG

ENGLESKI NAVIJAČI ZVIŽDALI IGRAČU KOJI JE PREBIJEN: A skočio je da ga brani onaj koji ga je tukao!

Ubedljivih 7:0 na "Vembliju", nisu bila dovoljna da spreče zviždanje domaćih navijača Džou Gomezu, zbog nedavnog okršaja sa Rahimom Sterlingom

Objavljeno:

Fudbaleri Engleske su deklasirali Crnu Goru u utakmici osmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ubedljivih 7:0 na "Vembliju", nisu bila dovoljna da spreče zviždanje domaćih navijača Džou Gomezu, zbog nedavnog okršaja sa Rahimom Sterlingom.

Defanzivac Liverpula je ušao u igru u 70. minutu kada je zamenio Mejsona Maunta, a tom prilikom dobio je glasne zvižduke sa tribina.

Rahim Sterling je nakon meča na Tviteru izneo svoj stav o situaciji koja se desila na utakmici. On je priznao krivicu za svađu sa Gomezom i dodao je da nije zaslužio zvižduke.

- Obraćam se svim navijačima reprezentacije Engleske. Hteo sam da ostavim stvari onakve kakve su, ali posle onoga što se desilo na utakmici moram progovoriti. Bilo je teško slušati kako mom saigraču zviždite zbog nečega što je moja krivica. Džo nije uradio ništa loše i teško mi je videti da se nešto tako događa skromnom čoveku koji naporno radi. Posebno je pogrešno zviždati mu nakon teške nedelje. Preuzeo sam punu odgovornost i prihvatam sve posledice. Osećao sam da vam moram ovo reći - napisao je Sterling.

Podsetimo, ono što je počelo sa varnicama na derbi meču Premijer lige kada je Liverpul savladao Mančester siti, nastavilo se na okupljanju reprezentacije pred nastavak kvalifikacija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.