STRAŠNA PORODIČNA TRAGEDIJA! Preminuo brat srpskog reprezentativca!
Mladi reprezentativac Nikola Čumić je doživeo najtežu tragediju, Foto: Printscreen/Youtube/ TVKopernikus

Tuga

STRAŠNA PORODIČNA TRAGEDIJA! Preminuo brat srpskog reprezentativca!

Mladi srpski fudbaler suočava se sa najtežim trenutkom u svom životu

Objavljeno:

Mladi srpski reprezentativac Nikola Čumić doživeo je najtežu tragediju u životu - izgubio je brata.

O tome je javnost obavestio selektor mlade reprezentacije Srbije, Ilija Stolica, koji je porodici Čumić u ime igrača, stručnog štaba i FSS-a, izrazio najdublje saučešće.

Nikola Čumić sa bratom
Nikola Čumić sa bratomfoto: Printscreen/Instagram/cumicnikola

- Nažalost, nismo kompletni. Želim da izjavim saučešće porodici Nikole Čumića, koji je imao smrtni slučaj u porodici. Izgubio je brata. To je strašna stvar. Svi smo mislima uz njega i njegovu porodicu. To nas je poremetilo, ali verujem da ćemo u tome znati da nađemo snage i motiva za oba meča i posvetimo ih Čumićevom bratu . rekao je Stolica.

"Orlići" meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine igraju protiv Estonije i pobeda u ovom susretu, baš kao i u narednom duelu sa Rusijom, je neophodna da bi se zadržale šanse za plasman.

- Jasno je da su nam neophodne pobede u mečevima sa Estoncima i Rusima. Međutim, nama je neophodnije da kvalitet igre podignemo do takvog nivoa, da tu pobedu zaslužimo na terenu. Nije jednostavna situacija iz takmičarskog ugla, jer nemamo dovoljno bodova u ovom trenutku, tako da u obe utakmice ulazimo sa ambicijom i željom da popravimo sebi šansu za plasman na Evropsko prvenstvo. Voleo bih da u Nišu ljudi prepoznaju da je ovo jako važan trenutak i da nam je podrška jako bitna ka ciljum koji smo zacrtali, a to je odlazak na EURO u Mađarskoj i Sloveniji - rekao je Stolica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.