ENGLESKE BUDALAŠTINE O RASIZMU NEMAJU GRANICE: Igrač Sitija kažnjen zbog neverovatne stvari!
Bernardo Silva na meču sa Sitijem, Foto: AP

reč je o šali

ENGLESKE BUDALAŠTINE O RASIZMU NEMAJU GRANICE: Igrač Sitija kažnjen zbog neverovatne stvari!

- Kako su optuženi i žrtva prekršaja u prijateljskim odnosima, doneta je odluka da suspenzija bude limitirana na samo jednu utakmicu - piše u saopštenju Fudbalske asocijacije.

Objavljeno:

Englezi konstantno forsiraju priče o rasizmu, osetili smo to na svojoj koži kada su Totenhem i Junajted gostovali beograskim klubovima. Gurali su priču o rasizmu, koji se, naravno, nije dogodio na mečevima Lige šampiona i Lige Evrope. Njihovo kolektivno ludilo o diskriminisanju ljudi zbog boje kože izgleda da nema granice, što potvrđuje nova vest koja nam stiže sa Ostrva.

Bernardo Silva je suspendovan na jednu utakmicu i moraće da plati 55.000 evra zbog šaljivog tvita na račun svog sairača Bendžamina Mendija. Ovo znači da će Portugalac morati da propusti meč sa Čelsijem nakon reprezentativne pauze.

Vezista Sitija se našao na udaru kritičara i engleskih medija, a zaista je reč o krajnje simpatičnoj fotografiji, koji je Silva veoma vrzo moraoda obriše sa svog Tviter naloga. Pogledajte o čemu se radi.

foto: Printskrin/ Twiter

- Uzimajući u obzir sve okolnosti u ovom slučaju, Disciplinska komisija je došla do zaključka da na ovo delo mora da se reaguje implementiranjem adekvatne sankcije. Kako su optuženi i žrtva prekršaja u prijateljskim odnosima, doneta je odluka da suspenzija bude limitirana na samo jednu utakmicu - piše u saopštenju Fudbalske asocijacije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.