BARSA OSUMNJIČENA DA SE BAVILA TRGOVINOM ORGANA: Isplivao snimak, Abidalova jetra kupljena na crnom tržištu!
Erik Abidal, Foto: EPA/Enric Fontcuberta

krimi-triler

BARSA OSUMNJIČENA DA SE BAVILA TRGOVINOM ORGANA: Isplivao snimak, Abidalova jetra kupljena na crnom tržištu!

Šta vi mislite?

Objavljeno: 19:11h

Jetra Erika Abidala je tema koja ovih dana potresa španske medije.

Naime, nadležni tužioc pokrenuo je istragu protiv čelnika Barselone, koji su prema određenim sumnjama kupili jetru za nekadašnjeg igrača na ilegalnom tržištu. Navodi se da je prijatelj bivšeg predsednika Barselone Sandra Rosela bio neporezan i da se pojavio snimak prisluškivanog razgovora u kojem je on rekao sledeće.

- On ide protiv nas. A mi smo mu kupili nelegalnu jetru i rekli da je od njegovog rođaka! Od rođaka - požalio se Roselu.

Podsetimo, fruncuskom fudbaleru je presađena jetra 2012. godine, a donor je bio njegov rođak Žerar Arman, koji tvrdi da je tom prilikom potpisao gomilu ugovra pred sudijom upravo kako bi sve bilo transparento. On takođe navodi da za dobro delo koje je učinio nije dobio ni cent, niti da je novac tražio.

foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Arman je u petak i bio u Barseloni na detaljnim pregledima koji bi trebalo da otklone sve sumnje. Kad iste prođe i sam Abidal naravno.

Ipak, španski istražni organi ne prestaju sa sumnjom da je Barselona ilegalno kupila jetru Abidalu, a osnova da tako misle dao im je upravo prijatelj bivšeg predsednika Barse.

Videćemo šta će se dalje dešavati na ovom slučaju, ali deluje da Španci nemaju nameru da lako odustanu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.