ITALIJA JE NA NOGAMA: Čelnici Juvea doneli odluku šta će biti sa Ronaldom povodom skandala na meču sa Milanom!
Kristijano Ronaldo i Mauricio Sari, Foto: EPA/Yuri Kochetkov

TO SE ČEKALO

ITALIJA JE NA NOGAMA: Čelnici Juvea doneli odluku šta će biti sa Ronaldom povodom skandala na meču sa Milanom!

Ronaldo je bio ljut na trenera Mauricija Sarija koji ga je izveo iz igre u 55. minutu, iako je umesto njega ušao Paulo Dibala koji je posle postigao i gol

Objavljeno:

Portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo napustio je stadion pre kraja utakmice sa Milanom, a kako javlja Gazeta delo Sport, nakon što se vrati sa reprezentativnog okupljanja sledi mu razgovor sa Fabiom Paratićijem, sportskim direktorom Stare dame.

Ronaldo je bio ljut na trenera Mauricija Sarija koji ga je izveo iz igre u 55. minutu, a umesto njega na teren je ušao Paulo Dibala.

Dibala je kasnije doneo pobedu Staroj dami, a italijanska štampa piše da Portugalca čeka razgovor sa Fabiom Paratićijem i Pavelom Nedvedom, sportskim direktorom i potpredsednikom koji će mu na sastanku sugerisati da se ovakve stvari više neće tolerisati.

Gazeta javlja da će klub iz Torina učiniti sve diskretno i pokušati da izbegne kontroverzu, pa tako neće biti drastične kazne za portugalskog napadača, ali upozorenje će mu biti poslato i jasno je da se ovakve stvari više neće tolerisati u Torinu.

Takođe dodaje se da svlačionica još uvek čeka izvinjenje nekadašnjeg napadača Mančester junajteda i Real Madrida, a to se neće desiti pre kraja reprezentativne pauze, jer je Portugalac pravo iz Torina, bez pozdrava, otišao na okupljanje nacionalnog tima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.