ZVEZDINA PREDNOST MOŽE DA SE ISTOPI DO NOVE GODINE: Nova nada za Partizan, crveno-bele čeka znatno teži raspored!
Detalj sa Večitog derbija, Foto: Starsport©

LIGA OPET DOBIJA SMISAO?

ZVEZDINA PREDNOST MOŽE DA SE ISTOPI DO NOVE GODINE: Nova nada za Partizan, crveno-bele čeka znatno teži raspored!

Još četiri kola u Linglong Superligi su ostala do kraja 2019. godine, ali Zvezda i Partizan će ipak odigrati i još po jedan zaostali meč

Objavljeno:

Činilo se u jednom trenutku, usled lošim rezultatima Partizana, da će Linglong Superliga Srbije opravdati svoj poprilično smešan "prefiks" s obzirom na ogromnu prednost Crvene zvezde na tabeli.

TSC, Vojvodina i Čukarički takođe su u priči oko borbe za najviša mesta, ali teško je očekivati da mogu da izdrže sa "večitima" do kraja maja.

Međutim, jedan kiks Crvene zvezde, pored onog poraza u "derbiju", otvorio je mnoge stvari, pošto sada prednost više nije dvocifrena, što je psihološki bitan momenat u ovoj i dalje ranoj fazi sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Do kraja jesenjeg dela prvenstva ostalo je da se odigra još četiri redovna i jedno vanredno kolo, što znači da će i crveno i crno-beli morati još pet puta da istrče na superligaške travnjake.

U narednom kolu Javor koji je otkinuo Zvezdi bod gostuje Partizanu u Humskoj, dok izabranici Vladana Milojevića putuju u Niš na derbi kola sa Radničkim.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Starsport©

Posle nedelju dana, Voždovac dolazi u goste na Marakanu, dok crno-beli idu na megdan poslednjeplasiranoj Mačvi.

U vanrednom kolu 4. decembra Miloševićevi puleni će ugostiti uvek neugodni Napredak, dok će Zvezda u Lučane, odakle se "večiti" rival ove sezone već "vratio na štitu", a ne "sa njim".

FK Partizan
FK Partizan foto: Starsport©

Potom Ben, Boaći, Borjan, Degenek i drugari dočekuju Spartak, a Partizan gostuje u komšiluku na Banjici. Poslednje kolo rezervisano je za duele Čukarički - Zvezda i Partizan - Radnik.

Kada se pogleda ovaj raspored, jasno je da crveno-beli neće imati praktično nijedan uslovno rečeno "lagan" meč, dok bi crno-belima ipak mogao da usledi mirniji period, za razliku od onoga što su igrači kluba iz Humske preživljavali u oktobru i novembru, kada su zapravo i napravili toliki zaostatak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.