Iliev odredio cenu za Mihajlovića: Ukoliko Čukarički ima 10 miliona evra njihov je!

da vidimo rekaciju brđana

Iliev odredio cenu za Mihajlovića: Ukoliko Čukarički ima 10 miliona evra njihov je!

Cena je 10 miliona evra i ako uplate njihov je. Mihajlović nije na prodaju u inostranstvo, osim u Čukarički za pomenuti iznos, rekao je Iliev novinarima
Objavljeno:

U nedelju od 17 časova se na stadionu u Humskoj igra derbi utakmica 2. kola plej-ofa Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog. Trener crno-belih, Ivan Tomić rekao je da njegov klub očekuje veoma teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika.

- Čeka nas treća utakmica u sedam dana, što je dosta težak raspored, posebno što je Čukarički od našeg poslednjeg susreta vezao niz pobeda. Igraju veoma dobro vođeni novim trenerom Lešnjakom i na tome im cestitam. Očekujem da budu znatno agresivniji nego na njihovom stadionu kada smo slavili, ali verujem u pobedu - rekao je Tomić. Pretohdnih dana se dosta pričalo i o zainteresovanosti Čukaričkog za najboljeg fudbalera Partizana, Nemanju Mihajlovića, a sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev rekao je da je to izvodljivo, jedino ukoliko klub sa Banovog Brda ima 10 miliona evra za ovaj transfer.
- Čukarički je veliki evropski klub, koji vodi bogati vlasnik, a čitam i da finansijski najbolje stoje u Srbiji. Cena je 10 miliona evra i ako uplate njihov je. Mihajlović nije na prodaju u inostranstvo, osim u Čukarički za pomenuti iznos - rekao je Iliev novinarima. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.