ENFILD JE NA NOGAMA: Ovo je TA sezona, Liverpul razmontirao Siti u velikom derbiju, Građani besni na VAR i sudiju!
Liverpul je krenuo po titulu, Foto: EPA/ Peter Powell

12. KOLO PREMIJER LIGE

ENFILD JE NA NOGAMA: Ovo je TA sezona, Liverpul razmontirao Siti u velikom derbiju, Građani besni na VAR i sudiju!

Šampion na minus 9 u odnosu na Redse

Objavljeno:

Da li je vreme da Liverpul osvoji titulu šampiona Engleske posle 30 godina? Četa Jirgena Klopa je rekla DA, pošto je u velikom derbiju savladala aktuelnog šampiona Mančester Siti, na Enfildu, rezultatom 3:1.

Počelo je ludo da ne može luđe. Igrao se peti minut utakmice lopta je pogodila Arnolda u ruku, Građani su pobesneli na sudiju Olivera koji nije pokazao na belu tačku, a odmah je usledio brutalan odgovor Crenih. Fabinjo je dao golčinu sa 25 metara i bukvalno pocepao mrežu Klaudija Brava. Beseneli su i bunili se igrači Stija, ali uzalud.

Sedam minuta kasnije novi hladan tuš sa Pepovu ekipu, ovoga puta je majstorska akcija u režiji Roberstona, koji je pogodio u "glavu" Salaha, a ovaj je zakucao loptu u mrežu.

Drugo poluvreme tek što je počelo i ponovo šok za Građane. Mane je poslao loptu iza leđa Brava nakon centaršuta Hendersona. Pokušao je Siti da se vrati u meč, ali sve što je uspeo da uradi jeste da smanji prednost preko Bernanda Silve.

Sada se Liverpul nalazi na ogromnih plus 9 u odnosu na Mančester Siti, koji se nalazi na četvrtoj pozicji Premijer lige sa 25 bodova, a bod više imaju Lester i Čelsi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.