SAN POSTAO JAVA: Zvezda potpisala štopera!
Stadion Rajko Mitć, Foto: Starsport©

gotovo

SAN POSTAO JAVA: Zvezda potpisala štopera!

- San svakog zvezdaša je da potpiše ugovor sa klubom za koji navija ceo život - rekao je popularni Čupa

Objavljeno:

Jedan od najtalentovanijih izdanaka Omladinske škole crveno-belih Strahinja Eraković, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom.

Defanzivac rođen 2001. godine koji ove sezone stasava u dresu Grafičara, rayvojnog tima srpskog šampiona, obavezao se na vernost Crvenoj zvezdi do juna 2023. godine.

- Presrećan sam što sam produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. San svakog zvezdaša je da potpiše ugovor sa klubom za koji navija ceo život. Nadam se da ću se svojim igrama dokazati stručnom štabu Crvene zvezde i da ću zaigrati za prvi tim - istakao je Eraković.

foto: FK Crvena zvezda

Standardan reprezentativac i kapiten omladinske selekcije Srbije obreo se u seniorskom timu Crvene zvezde još 2017. godine kada je krenuo na pripreme sa prvotimcima kluba sa Marakne. U međuvremenu je osvojio titulu Omladinskog prvaka Srbije, a postao je i standardan u defanzivnoj liniji tima Milije Žižića, noseći dres našeg razvojnog kluba.

- Zadovoljan sam svojim napretkom u Grafičaru. Seniorski fudbal je dosta zahtevniji od omladinskog i mnogo mi znače dueli sa iskusnijim fudbalerima. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u Prvoj ligi Srbije, iako smo najmlađi. Imali smo dva poraza, ali smo se trijumfom protiv Žarkova vratili na pobednički kolosek i verujem da ćemo na njemu i ostati - podvukao je Eraković.

Eraković je kapiten omladinske reprezentacije Srbije, a u dosadašnjem delu sezone nastupio je deset puta za tim Grafičara i upisao se u strelce pogotkom protiv OFK Bačke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.