OVO SE NIKAD NIJE DESILO: Radikalan potez Sava Miloševića posle poraza Partizana u Mančesteru!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

PO PRVI PUt

OVO SE NIKAD NIJE DESILO: Radikalan potez Sava Miloševića posle poraza Partizana u Mančesteru!

Gotovo niko nije očekivao ovako nešto...

Objavljeno: 09:49h

Partizan je ovog četvrtka poražen u Mančesteru od Junajteda rezultatom 3:0, a moglo je lagano da bude i više pogodaka u mreži Vladimira Stojkovića.

Posle tog meča, Sportski žurnal objavio je informaciju koju su retki očekivali, veoma radikalnu promenu za izabranike Sava Miloševića u odnosu na neke prošle sezone.

Crno-beli su napravili veliku promenu za zimske pripreme, pošto će umesto Turske, Kipra, Španije, UAE, ovoga puta po prvi put u istoriji ići u Katar, zemlju domaćina narednog Svetskog prvenstva u fudbalu.

Pripreme FK Partizan
Pripreme FK Partizan foto: Starsport©

Prema pisanju Žurnala tim Sava Miloševića će se prvog februara sastati sa moskovskom Lokomotivom, ovogodišnjim učesnikom Lige šampiona koji igra u grupi sa Juventusom, Atletikom i Bajerom.

Tri dana kasnije Partizan će se sastati sa najprijatnijim iznenađenjem ruskog prvenstva. Reč je o Rostovu, ekipi koju je legendarni Valeri Karpin doveo do deobe drugog mesta u ligi. 8. februara crno-beli će igrati sa Spartakom iz glavnog grada Rusije, a veliko je pitanje hoće li pre ili posle boravka u Kataru izabranici Sava Miloševića možda ići na nekoliko dana do Turske ili Kipra, destinacija na koje su srpski fudbaleri navikli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.