Muslin: Ja sam samo jedan od kandidata za selektora!

još uvek se ništa ne zna

Muslin: Ja sam samo jedan od kandidata za selektora!

Postoji želja i jedne i druge strane da preuzmem posao selektora Srbije, rekao je bivši trener Crvene zvezde
Objavljeno:

Bivši trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin potvrdio je da pregovara sa Fudbalskim savezom Srbije oko preuzimanja nacionalnog tima i otkrio da postoji obostrana želja da se sklopi posao. - Postoji želja i jedne i druge strane da preuzmem posao selektora Srbije. Za sada, samo samo toliko mogu da vam kažem. Istina je da sam samo jedan od kandidata za novog selektora Srbije - rekao je Muslin za Večernje novosti.

Dado Đilas
Potpredsednik FSS Slaviša Kokeza izjavio je da će se najkasnije za oko tri nedelje biti poznato ko će voditi selekciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. - Očekujem da se u narednih 15 do 20 dana reši svaka dilema oko selektora. Bez obzira na to da li će to biti Radovan Ćurčić ili neko drugi. Jasno da smo predsednik Karadžić, Savo Milošević i ja pričali samo sa Ćurčićem posle meca u Estoniji. Sve ostale spekulacije nisu tačne - zaključio je Kokeza.
Drugi potpredsednik FŠ Savo Milošević juče je demantovao da će Ćurčić biti smenjen i poručio da takvi navodi štete reprezentaciji. (Espreso.co.rs/Izvor: Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.