KAKAV PEH ZA SITI: Gvardiola otkrio katastrofalne vesti za  pred derbi sa Liverpulom koji može da bude ključan!
Pep Gvardiola, Foto: EPA/Sergey Dolzhenko

povreda

KAKAV PEH ZA SITI: Gvardiola otkrio katastrofalne vesti za pred derbi sa Liverpulom koji može da bude ključan!

Liverpul u susret ulazi sa šest bodova prednosti nad "građanima" i pobeda bi im dala dodatni vetar u leđa na putu ka osvajanju prve titule još od 1990. godine

Objavljeno: 16:04h

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola ima priličnih problema sa povredama igrača uoči derbija u Premijer ligi sa Liverpulom.

Dva vodeća tima Premijer lige posle 11 kola sastaju se u nedelju 10. novembra od 17.30 na "Enfildu" u susretu koji može imati snažne implikacije u borbi za titulu.

Liverpul u susret ulazi sa šest bodova prednosti nad "građanima" i pobeda bi im dala dodatni vetar u leđa na putu ka osvajanju prve titule još od 1990. godine.

Siti će, kako stvari stoje morati da izađe na megdan "crvenima" bez povređenog golmana Edersona, pa će između stativa biti Klaudio Bravo.

foto: EPA/Nigel Roddis

"Ederson ne može da brani. Ne znam kada će se vratiti. Imamo još jednog vrhunskog golmana. Klaudio Bravo može da obavi posao takođe. Zahvaljujući njemu smo osvojili FA i Liga kup", podsetio je Gvardiola.

Takođe, van stroja su i Rodri, Aleks Zinčenko, Liroj Sane i Ajmerik Laport, dok je David Silva propustio meč Lige šampiona sa Atalantom (1:1).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.