TOŠIĆ O NEPOZNATIM DETALJIMA BORAVKA U JUNAJTEDU: Kad su mi postavili to pitanje znao sam da je gotovo!
Zoran Tošić u vreme kada je igrao za Mančester junajted, Foto: Profimedia

nije pričao o tome

TOŠIĆ O NEPOZNATIM DETALJIMA BORAVKA U JUNAJTEDU: Kad su mi postavili to pitanje znao sam da je gotovo!

Srpski fudbaler se prisetio nekih trenutaka u slavnom engelskom klubu

Objavljeno: 11:22h

Vratio se Zoran Tošić na "Teatar snova". Doduše, ne po prvi put jer je i ranije igrao na "Old Trafordu" protiv bivšeg tima kada je bio član moskovskog CSKA, ali sada je prvi put tu sa Partizanom.

Nekadašnji igrač Mančester junajteda se prisetio za "Dejli mejl" kako je izgledao njegov boravak u tom klubu.

On je odmah na početku ispričao da je posle Svetskog prvenstva 2010. godine znao da za njega nema više tu mesta.

Zoran Tošić je ispričao kada je znao da je njegov boravak u Mančesteru gotov
Zoran Tošić je ispričao kada je znao da je njegov boravak u Mančesteru gotovfoto: Starsport©

- Dobio sam poziv od agenta dok sam bio sa reprezentacijom u hotelu. Dobio sam ponudu od CSKA i morao sam hitro da reagujem, inače bi oni mogli da nađu nekog drugog. Onda me je pozvao neko iz Junajteda i pitao me da li hoću da svoj broj 14 dam Čičaritu. To je bio signal za mene. Kad sam dobio takvo pitanje iz Junajteda, pozvao sam agenta i rekao sam mu da želim da odem odatle. Jednostavno tako - ispričao je Tošić.

Bila je 2009. godina kada je popularni Bambi došao među "crvene đavole" za 7 miliona funti iz Partizana. Imao je 21 godinu i bio je na neki način projektovan kao naslednik Kristijana Ronalda.

- Junajted je bio šampion Evrope i Engleske u tom trenutku. Kada sada pogledate Junajted morate da budete iskreni i da kažete da tim više nije jak kao što je nekada bio. Srpska liga i Premijer liga su dva različita sveta. U Srbiji nisam išao u teretanu. Nikad. Nisam ni znao gde je. U Junajtedu sam video da svi igrači idu u teretanu pre ili posle treninga. Mnogi od njih su imali teretane u svojim kućama - prisetio se Tošić.

Zoran Tošić se ne pita šta bi bilo da je ostao u Junajtedu
Zoran Tošić se ne pita šta bi bilo da je ostao u Junajtedufoto: Starsport©

Dolazak u jedan od najvećih klubova na svetu doneo je brojne novine u njegov život, pre svega što se tiče samog treniranja.

- Onda sam došao u Mančester i video Kristijana Ronalda i Rajana Gigsa, tada 36-godišnjaka, koji dolaze tri sata pre treninga i idu u teretanu. Ja nisam bio spreman u tom trenutku da igram za Mančester. Nisam dobio ni šansu, ali nisam ljut - rekao je Tošić.

Ipak, kako kaže da je tog dana u hotelskoj sobi u Južnoj Africi doneo drugačiju odluku i ostao na "Old Trafordu" ne zna šta bi se dalje dešavalo.

- Da sam ostao da se borim za mesto mislim da bih u nekom trenutku bio spreman da zaigram za Junajted. Šta da sam ostao i da nisam otišao u Moskvu? Šta bi se dogodilo? Šta ako?! - zapitao se Bambi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.