SITI OSTAO BEZ OBA GOLMANA U BERGAMU, PA JE NA GOL MORAO IGRAČ: Kajl Voker spašavao Građane poraza svojim odbranama
Kajl Voker je preuzeo ulogu golmanu, Foto: EPA/Paolo Magni

Pokazao je i to umeće

SITI OSTAO BEZ OBA GOLMANA U BERGAMU, PA JE NA GOL MORAO IGRAČ: Kajl Voker spašavao Građane poraza svojim odbranama

Očigledno je Gvardiola na treninzima uvideo i te kvalitete kod defanzivca

Objavljeno: 09:11h

Kajl Voker nije samo vrhunski defanzivac, već je pokazao i zavidne golmanske sposobnosti i da tako kažemo spasio Mančester Siti poraza u Bergamu protiv Atalante.

Silni pehovi s čuvarima mreže su zadesili Pepa Gvardiolu na samo jednoj utakmici pošto je ostao i bez prvog i bez drugog golmana tokom meča, pa je morao da stavi na gol defanzivnog igrača jer nije imao trećeg golmana na klupi.

Najpre je Ederson zbog povrede morao van terena već na poluvremenu, a onda je njegova zamena, Klaudio Bravo, dobio crveni karton u 81. minutu zbog saplitanja Iličića u kontri, mada je ta odluka bila diskutabilna i VAR je i tu prilično zakazao.

Međutim, šta je bilo bilo je, a Gvardiola je morao da posegne za neobičnim rešenjem i na teren je ubacio Kajla Vokera sa navučenim golmanskim rukavicama umesto Rijada Mareza.

A engleski reprezentativac se više nego dobro snašao pošto je imao više odbrana za tih petnaestak minuta meča računajući i nadoknadu, nego druga dva golmana zajedno. Posebno se istakao kod jednog slobodnog udarca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.