ESPRESO ANALIZA: Junak postao tragičar, Jovančić završio svoju misiju...
Zvezda je poražena od Totenhema sa 4:0., Foto: Starsport©

LIGA ŠAMPIONA, 4. KOLO

ESPRESO ANALIZA: Junak postao tragičar, Jovančić završio svoju misiju...

Viđenje našeg novinara direktno sa Marakane

Objavljeno: 16:25h

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su 4:0 od Totenhema na Marakani. Crveno-beli su imali dve kolosalne prilike koje nisu iskoristili i ko zna, ti momenti su možda mogli da promene tok meča.

Engleski predstavnik je nadigrao našeg šampiona u svim segmentima, a čini se da je moglo bolje u timu Vladana Milojevića.

foto: Starsport©

No, krenimo redom.

Milan Borjan - Ništa se ne može zameriti golmanu Zvezde, što je do njega radio je onako kako ume, možda je mogao bolje kod 4. gola, ali tada je već sve bilo rešeno.

Marko Gobeljić - Čuvati Sona je vraški težak posao, ljubimac Severa je odolevao manevrima supersoničnog veoma dobro. Zbog povrede napustio igru na poluvremenu.

Milan Rodić - Navikao nas je disciplinu i smirenot. I danas je bio na nivou, možda je mogao bolje da reaguje kod trećeg gola Totenhema, ali daleko od toga da je krivac.

Nemanja Milunović - Imao je sjajne trenutke, a imao je i one ne baš dobre. Zaustavio je u 24. minutu Kejna u gol šansi, ali je vrlo lako mogao da bude i krivac za gol na kraju prvog poluvremena. U nastavku pao kao i ceo tim Zvezde.

foto: Starsport©

Miloš Degenek - Solidna partija momčine iz Knina. Borio se, krpio šta je mogao, ali kada primite četiri gola ne možete da budete zadovoljni defanzivom.

Nejgoš Petrović - Milojev pit bul - igrac kakve voli trener Zvezde. Kidisao je na vezni red Totenhema i kad je grešio ispravljao se, bio jedan od najapaženijih igrača u vezonom redu srpskog šampiona. Morao da napravi faul kod drugog gola Sparsa.

foto: Starsport©

Dušan Jovančić - Neslavno veče za njega. Direktan je krivac za gol, pošto je nakon njegove izgubljene lopte Lo Selso matirao Borjana. Nije to onaj igrač iz Trnave... Publika ga zasula zvižducima kada je izašao sa terena.

Marko Marin - Nedovoljno za kapitena Crvene zvezde. Ne igra velike utakmice Marin onako kako ume, to je sada svima jasno. Premalo od Marina smo videli večeras.

foto: Starsport©

Mateo Garsija - Bio je jedna od svetlijih tačaka Zvezdinog napada. Spojio je Pavkova sa golom, borio se, nije odustajao i kad je grešio. Možda nema vrhunske fizikalije, ali pokazao je žar i nije se plašio skupocenog tima iz Londona.

Van la Para - Mogao da se proslavi da je pogodio ono početkom drugog poluvremena. Vidi se napredak u njegovoj igri, imao je dosta kontakata sa loptom i učestvovao u utakmici. Nije razočarao, ali moraće bolje ukoliko želi da ga navijači zavole.

Milan Pavkov - Pre tačno godinu dana heroj, danas tragičar. Napadač iz Begeča je dva puta promašio neporomašivo i krivac je za drugi gol, pošto je izgubio loptu tamo gde se ne sme. Na kraju se i povredio.

foto: Starsport©

IZMENE

Žander - Krivac kod drugog gola, pobegao mu je Son i tako dotukao grogiranog rivala.

Kanjas - Šta se dešava sa njim? Forma mu je kritična, čini se da gubi mesto u timu. Možda se i rastane sa Zvezdom već na zimu...

Boaći - Malo vremena za konkretan učinak

BONUS VIDEO:

(B. Komnenić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.