LIGA ŠAMPIONA: Real iskalio bes nad Galatasarajem, Dinamo ispustio pobedu nad Šahtjorom u poslednjem minutu!
Liga šampiona, 4. kolo, Foto: Profimedia

liga šampiona, 4. kolo

LIGA ŠAMPIONA: Real iskalio bes nad Galatasarajem, Dinamo ispustio pobedu nad Šahtjorom u poslednjem minutu!

U grupi D, Juventus je slavio protiv Lokomotive 2:1 u poslednjim sekundama

Objavljeno:

U prvim mečevima Lige šampiona od 19 časova, viđeno je pet golova. Ono što je najviše zanimalo navijače Crvene zvezde, jeste duel grupe B u Minhenu, između Bajerna i Olimpijakosa, ali Bajern je slavio sa 2:0.

Mučio se domaćin u prvom poluvremenu, ali je na kraju slavio. Gosti su čuvali mrežu sve do 65. minuta kada je odličan centaršut Kingslija Kolmana iskoristio najbolji strelac tima iz Minhena Robert Levandovski i preciznim šutem iz blizine slomio otpor gostiju iz Pireja.

U finišu meča, trijumf domaćina potvrdio je Ivan Perišić koji je posle kontre silovito iz blizine zakucao loptu u mrežu Pirejaca za konačnih 2:0.

U grupi D, Juventus je slavio protiv Lokomotive 2:1 u poslednjim sekundama.

Stara dama je do vođstva stigla već posle četiri minuta igre. Slobodan udarac izveo je Ronaldo, lopta je od siline udarca prošla kroz ruke i noge golmanu Giljermeu, po fanovima Portugalca je već prešla gol-liniju, ali je natrčao Aron Remzi i potvrdio pogodak, “ukravši” majstoriju Kristijanu.

Poveli su “Bjankoneri” već u četvrtom minutu. Ipak, samo osam minuta kasnije, Lokomotiva dolazi do izjednačenja, strelac je bio Mirančuk.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, gledali smo izjednačen meč u Moskvi i delovalo je da će rivali podeliti bodove, da bi u trećem minutu nadoknade Daglas Košta doneo pobedu “Staroj dami”, kao i plasman među 16 najboljih.

Fudbaleri zagrebačkog Dinama igrali su nerešeno 3:3 sa Šahtjorom u četvrtom kolu Lige šampiona i tako propustili odličnu šansu da obezbede proleće u Evropi.

Šampion Hrvatske je do trećeg minuta nadoknade vodio 3:1, ali je zatim primio dva gola, pošto je utakmica bila produžena za deset minuta. Bod gostima doneli su Žunior Moraeš i Mateus Martins iz penala.

U drugoj utakmici te grupe, Atalanta i Mančester Siti su takođe igrali nerešeno 1:1. Taj meč je obeležio detalj iz 81. minuta, kada je golman ‚Građana‘ Klaudio Bravo dobio crveni karton, samo 35 minuta pošto je ušao u igru umesto povređenog Edersona, Kajl Voker je proveo na golu za Siti poslednjih 15 minuta.

Siti je u tom duelu vodio od sedmog minuta golom Rahima Sterlinga, na asistenciju Gabrijela Žesusa, koji je do kraja prvog poluvremena imao sjajnu šansu da udvostruči tu prednost, ali je promašio penal.

Atalanta je pred 32.000 gledalaca na stadionu „Đuzepe Meaca“ do izjednačenja stigla preko Marija Pašalića u četvrtom minutu drugog poluvremena, što ju je održalo u borbi za evropsko proleće.

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena sa 2:1 pobedili su madridski Atletiko i upisali prvu pobedu u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.