DA ODIGRAMO LOŠIJE, ALI DA REZULTAT BUDE BOLJI: Savo Milošević najavio ofanzivni Partizan u Mančesteru!
Savo Milošević traži da njegov tim ponovi partiju iz prethodnog meča s Junajtedom, Foto: Adria Media TV

Želje i očekivanja

DA ODIGRAMO LOŠIJE, ALI DA REZULTAT BUDE BOLJI: Savo Milošević najavio ofanzivni Partizan u Mančesteru!

Strateg crno-belih je istakao da mu se ne dopada to što je protivnik kiksnuo u Premijer ligi prošlog vikenda

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana krenuli su put Engleske gde će odigrati meč protiv Mančester junajteda u 4. kolu Lige Evrope.

Uoči polaska sa aerodroma Nikola Tesla, trener crno-belih Savo Milošević je poručio da bi pristao i na to da ekipa odigra lošije, a da se vrati s pozitivnim rezultatom, prisećajući se kako su igrali dobro u Beogradu, ali izgubili od slavnog tima.

- Da odigramo loše, ali da bude obrnuto - našalio se Milošević na pitanje novinara koji su ga podsetili na meč pre dve nedelje protiv "crvenih đavola" i pitali šta može sada da se očekuje od njegove ekipe.

- Bilo bi idealno kada bismo ponovili sve ono što smo uradili u Beogradu i da odigramo još jedno 5-10 odsto bolje. Mislim da možemo bolje od toga. Sada znamo sa čime ćemo se suočiti tako da očekujem bolju reakciju od samog početka. Naravno, biće mnogo teže, jer sad oni igraju kući i kao i svuda u svetu domaća ekipa ima prednost i moraćemo da se adaptiramo na tu situaciju. Ukoliko uspemo da izdržimo taj pritisak tog čuvenog, velikog stadiona i njihov pritisak u prvom poluvremenu, onda možda imamo neke šanse - rekao je Milošević.

Partizan igra mnogo bolje u Evropi nego u domaćem prvenstvu, pa se jedno od pitanja odnosilo da li je to neka karta na koju računaju crno-beli.

- Sigurno da je ekipa motivisanija za Ligu Evrope, pogotovo kada je u pitanju jedan ovako veliki protivnik, ali s obzirom na snagu i veličinu rivala, to u ovom momentu ne mora da bude nikakva garancija. Za nas je najbitnije da damo svoj maksimum, da vidimo gde smo i da se izmerimo s njima. Videli smo u prvoj utakmici da možemo mnogo, to je dobro. Bilo bi dobro da to potvrdimo i u ovoj utakmici - poručio je strateg Partizana.

Mančester je za vikend poražen od Bornmuta, a Milošević je tada rekao da je zabrinut što se takav kiks desio "đavolima" pred meč s Partizana.

- Nisam zabrinut, ali mislim da je gore po nas što se taj rezultat desio, jer s obzirom da im ide loše u prvenstvu, oni će gledati da ovu grupnu fazu završe što pre. Ja bi tako razmišljao. Oni će probati sve da utakmicu sutra dobiju. To ne menja ništa u našim planovima - objasnio je Milošević i najavio kao i uvek ofanzivan Partizan.

Trener Partizana očekuje da će u odnosu na prvi meč u Beogradu još neki prvotimci se naći u postavi domaćina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.