TADIĆ KIPTEO OD BESA ZBOG ONOGA ŠTO SE DESILO U LONDONU: Neko nam uništava takmičenje! Ovo nikad nisam doživeo!
Dušan Tadić u raspravi sa igračima Čelsija, Foto: EPA/Neil Hall

Kapiten ajaksa je bio vrlo oštar

TADIĆ KIPTEO OD BESA ZBOG ONOGA ŠTO SE DESILO U LONDONU: Neko nam uništava takmičenje! Ovo nikad nisam doživeo!

On je indirektno upro prstom u arbitra Đanluku Rokija

Objavljeno: 08:35h

Kipteo je od besa Dušan Tadić posle neverovatnog meča između njegovog Ajaksa i Čelsija na "Stamford bridžu", a na njegovom udaru se najviše našao glavni sudija Đanluka Roki.

Fudbalski sladokusci bi rekli da je u Londonu odigran spektakularan meč za pamćenje koji je završen rezultatom 4:4, ali teško da bi se sa time složili u amsterdamskom klubu i oni koji ih podržavaju.

Imali su vođstvo velikih 4:1 da bi potom u 3 minuta dobili dva crvena kartona i napravili penal, a za samo pola sata su "plavci" nadoknadili zaostatak i izbegli poraz, mada su umalo pobedili, ali je ipak VAR poništio njihov peti gol.

Dušan Tadić je bio izuzetno besan posle meča
Dušan Tadić je bio izuzetno besan posle mečafoto: EPA/Neil Hall

- Moramo da budemo besni zbog ovoga. Nije moguće da nam bilo ko na ovakav način uništava naše takmičenje. Sve smo držali pod kontrolom. Prosto ne razumem da nam u jednom napadu dosudi dva crvena kartona. Ne razumem - kipteo je od besa Tadić.

- Da li sam ovo nekada doživeo? Ne, nikada. Moram još da pogledam obe situacije, ali ne mogu da se složim sa dva crvena kartona u jednoj akciji. Posle toga je utakmica dobila sasvim drugačiji tok. Možemo da budemo ponosni na sebe. Fudbal prosto nije moguće igrati sa devetoricom. Imali smo sve u svojim rukama, bili smo mnogo bolji. Trebalo je da pobedimo večeras - dodao je kapiten Ajaksa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.