NE STIŠAVA SE SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Sada se javio i Javor koji tvrdi da je on oštećen uprkos pobedi!
Detalj sa meča Inđije i Javora, Foto: Youtube / Printscreen

ništa novo

NE STIŠAVA SE SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Sada se javio i Javor koji tvrdi da je on oštećen uprkos pobedi!

U međuvremenu se javio i sudijski eskpert Igor Radojičić koji je procenio da je Inđija pogrešno protumačila svaku odluku sudije Bojana Nikolića zbog koje su neprimereno reagovali

Objavljeno:

Nakon novog skandala u Superligi na meču između Inđije i Javora, sada se klub iz Ivanjice oglasio i objavio svoju stranu priče.

- Verovatno razočarani porazom, u utakmici u kojoj su 10 minuta pre kraja imali vođstvo od 2:1, ali i dešavanjima iz prethodnog perioda, u koja ovom prilikom nećemo zalaziti, ljudi iz FK Inđija prenagljeno i u afektu, oglasili su se na zvaničnom sajtu neposredno nakon utakmice, poslavši poruku javnosti da je suđenje bilo perfidno i da tako nešto nije viđeno u Inđiji, kao i da je njihov tim opljačkan. Mada nisu uprli prstom u naš klub niti označili FK Javor (što izuzetno poštujemo) kao nekoga ko je na bilo koji način uticao na dešavanja na terenu za koja naš poslednji protivnik smatra da su bila nečasna, reakcija medija i fudbalske javnosti nedvosmisleno svedoče da je i ime jednog od najstarijih klubova u Srbiji smešteno u kontekst navodno sumnjivih sudijskih odluka i tendencioznog donošenja istih, a koje su direktno uticale na rezultat. FK Javor na ovaj način postao je kolatelarna šteta želje FK Inđija da izrazi svoju rezignaciju dešavanjima u proteklim nedeljama i sudijskim odlukama koje su donesene na njihovim utakmicama. I pored svega ružnog što se izrodilo ovog nedeljnog popodneva, želimo da istaknemo i izuzetnu korektnost Uprave Inđije za vreme našeg gostovanja ovom klubu, kao i da ćemo pokušati na domaćinski način da uzvratimo.

Zatim se nastavlja njihovo saopštenje...

- Uzevši u obzir sve navedene detalje, stiče se utisak da je Javor, ne profitirao, već i oštećen u Inđiji, jer mu je poništen gol zbog dosuđenog ofsajda, kojeg nije bilo. Ipak, podsećamo javnost da je i naš klub, kao i FK Inđija, u nekoliko navrata od starta šampionata izgubio bodove zbog pojedinih odluka sudija. Primera radi, gol u Inđiji bio je treći koji je Javoru poništen ove jeseni, svaki put u situaciji kada je imao aktivan rezultat. Podsećamo i na četiri dosuđena jedanaesterca za protivnike Javora u svega 280 minuta igre na startu prvenstva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.