CILJ JE PROLEĆE U EVROPI! Niko ne može da bude siguran u pobedu na Marakani, makar se on zvao i Totenhem!
Mitar Mrkela najavljuje borbu za proleće u Evropi, Foto: Starsport©

Reči Mitra mrkele

CILJ JE PROLEĆE U EVROPI! Niko ne može da bude siguran u pobedu na Marakani, makar se on zvao i Totenhem!

Sportski direktor crveno-belih ističe da je titula u Srbiji prioritet

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da je cilj da ekipa ove sezone i u drugom delu sezone igra u Evropi i izrazio nadu da će se to i dogoditi. - Prošle godine je cilj bila grupna faza Lige šampiona, a ove sezone želimo dalje, da prezimimo u Evropi. Nadam se da ćemo to i ostvariti - rekao je Mrkela za Zvezda TV. Zvezda posle tri kola ima tri boda u Grupi B Lige šampiona, šest manje od Bajerna, jedan od Totenhema, a dva više od Olimpijakosa. Prva dva mesta donose plasman u narednu fazu Lige šampiona, a treće u šesnaestinu finala Lige Evropa. Sledi utakmica sa Totenhemom.

Mitar Mrkela najavljuje borbu za evropsko proleće
Mitar Mrkela najavljuje borbu za evropsko prolećefoto: Starsport©

- Igramo sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Zadatak onih koji rade u Zvezdi je da budu bolji od drugih. Bilo ko da dođe na Marakanu ne može sa sigurnošću da tvrdi da će pobediti, zvao se on i Totenhem. Ovde se mnoge ekipe nisu dobro provele. Nadam se najboljem ishodu - naveo je Mrkela. Dodao je da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one od pre dve nedelje, kada je Totenhem sa 5:0 u Londonu pobedio Crvenu zvezdu. - Zaista je bilo dobrih perioda igre, naročito kod 2:0, kada smo mogli odvedemo utakmicu na drugu stranu. Bilo je i loših stvari, što je rezultiralo nepovoljnim rezultatom. Na nama je to da smanjimo jer se na ovom nivou svaka greška kažnjava golom - kazao je Mrkela.

Mitar Mrkela kaže da Zvezda mora da nastavi da napreduje kao klub
Mitar Mrkela kaže da Zvezda mora da nastavi da napreduje kao klubfoto: Starsport©

Crvena zvezda već treću sezonu igra grupnu fazu evropskog takmičenja. - Na dobrom smo putu. Stvari idu u dobrom pravcu po Crvenu zvezdu u poslednje tri godine. Kao klub smo se izdigli na svakom mogućem nivou - istakao je Mitar Mrkela. Po njegovim rečima, Zvezda ima jedan cilj, a to je da bude bolja od drugih. - Ko to ne shvata, ne može ni da radi u Zvezdi. Postavili smo ciljeve od samog početka, oni su visoki. Zvezda svake godine mora da bude ta koja osvaja titulu, a navijači očekuju i igru u Evropi - rekao je Mrkela. Utakmica Crvena zvezda - Totenhem igraće se u sredu od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.