DA LI JE ONA NOVA GAZDARICA MANČESTER JUNAJTEDA?! Karijeru su joj uništili droga, eksplicitne fotke i skandali!
Lindzi Lohan bi možda mogla da postane nova gazdarica Mančester junajteda, Foto: Printscreen/Instagram/lindsaylohan

Šuška se šuška

DA LI JE ONA NOVA GAZDARICA MANČESTER JUNAJTEDA?! Karijeru su joj uništili droga, eksplicitne fotke i skandali!

Engleski mediji uveliko pišu o tome da "crveni đavoli" dobijaju novog vlasnika, a Amerikanci tvrde da je nekadašnja dečija zvezda baš u ljubavnoj vezi s njim

Objavljeno:

Engleski mediji uveliko bruje o tome da je Mančester junajted prodat saudijskom princu Mohamedu bin Salmanu koji je navodno to platio sa 6 milijardi evra.

Priče o tome da će porodica Glejzer prodati slavni engleski klub Salmanu traju već neko vreme, polemiše se da su pregovori u toku, a pojedini tvrde da je čitav posao već završen i da se drži u tajnosti.

Mohamed bin Salman je navodno već otkupio Mančester junajted od porodice Glejzer
Mohamed bin Salman je navodno već otkupio Mančester junajted od porodice Glejzerfoto: EPA/RON PRZYSUCHA

Sve te informacije su postale javne nakon objave jednog službenika iz Vlade Saudijske Arabije, Moaida Mahjuba, koji je na svom Linkedin profilu objavio sledeće reči:

- Investitor iz Saudijske Arabije je juče kupio akcije Mančester junajteda. Sve pošto je delegacija Mančester junajteda posetila Saudijsku Arabiju. Sačekajmo zvaničnu potvrdu kluba.

Lindzi Luhan je navodno u vezi sa saudijskim princom
Lindzi Luhan je navodno u vezi sa saudijskim princomfoto: Profimedia

Ono što sada intrigira britanske medije, pogotovo "žutu štampu" uvek željnu "sočnih" priča, jesu informacije da je saudijski princ navodno u vezi sa poznatom glumicom Lindzi Lohan.

Zbog toga neki spekulišu o tome da će upravo nekadašnja velika zvezda Holivuda, čiji se život sunovratio zbog zavisnosti od droge, alkohola i svakakvih drugih stvari, bi u stvari mogla da postane gazdarica "crvenih đavola".

Nije nikakva tajna da se Mohamed bin Salman i Lohanova druže i vreme provode zajedno, što je potvrdio i otac glumice, ali je demantovao priče da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Lindzi Lohan je bila dečija i nadolazeća mlada zvezda u Holivudu kojoj se predviđala blistava karijera, ali je sve krenulo nizbrdo kada je postala zavisna od narkotika i počela da pravi brojne skandale i ekscese u javnosti i privatnom životu, pa su se čak pojavljivale i njene eksplicitne fotografije i snimci.

Usledila su mnogobrojna lečenja i boravci na klinikama u borbi protiv raznih zavisnosti, zbog čega je njena filmska karijera već godinama u stagnaciji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.