AKO SMO TIPOVANI ZA ISPADANJE, NEKA SE TO JAVNO KAŽE: U Inđiji besni posle nove "krađe" u Superligi!
FK Inđija protiv Javora, Foto: Printscreen

LINGLONG LIGA...

AKO SMO TIPOVANI ZA ISPADANJE, NEKA SE TO JAVNO KAŽE: U Inđiji besni posle nove "krađe" u Superligi!

- Još od Crvene zvezde se osilila sudijska organizacija na ovaj sremski klub, ničim izazvana - ističu Inđinčani

Objavljeno:

Inđija i Javor sastali su se u 15. kolu Superlige Srbije, a tu utakmicu pamtićemo po nekim stvarima koje se već simptomatično ponavljaju na mečevima sremskog kluba.

Javor je uspeo da iz Srema odnese tri boda pobedom od 3:2 i to sa dva igrača više jer su usključeni Dimitrov u 63. i Bosančić u 76. minutu utakmice.

Gol odluke je postigao je Petković sa penala, a posle odluke Bojana Nikolića da pokaže na belu tačku sa tribina su se začuli povici "lopovi, lopovi", a igrači Inđije su napustili teren.

Posle utakmice na sajtu Inđije umesto klasičnog izveštaja sa meča objavljeno je sledeće

- Odavno nije u Inđiji viđeno perfidnije suđenje jednog arbitra kao što je viđeno na Gradskom stadionu.

Taman se pomislilo da ne može gore od Novice Anđelovskog (i da ne pominjemo ostale), ali je to čovek u crnom iz Kragujevca danas demantovao na najgori mogući način. Odavno publika (inače pozorišna) u Inđiji nije ovako burno reagovala na klasičnu “pljačku”. Ime sudije nije vredno pomena, a nadamo se da će neko bar pocrveneti u Fudbalskom savezu Srbije. Ako je Inđija tipovana za ispadanje neka se to javno kaže, a ne ovako da iz utakmice u utakmicu to izgleda kao horor predstava. Još od Crvene zvezde se osilila sudijska organizacija na ovaj sremski klub, ničim izazvana. U prvih pet kola ovog prvenstva su očito zasmetali po njima “neočekivani” rezultati Inđinčana gde su osvojili sedam bodova, od tada ni bod.

Javor-Matis je ispao taj tim sretnik koji ni po čemu nije učestvovao u raboti nego su se Ivanjičani borili za boje svog kluba, a ne nekog trećeg. Na žalost ovaj izveštaj je u potpunosti posvećen čoveku u crnom, kao primeru kako (ne)treba suditi na jednoj utakmici. I to elitnog ranga takmičenja - navedeno je na sajtu Inđije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.