GROBARI, NATHO IMA REČ: Kapiten Izraela objasnio oscilacije u igri Partizana!
Bibras Natho, Foto: Starsport©

SVE MU JE JASNO

GROBARI, NATHO IMA REČ: Kapiten Izraela objasnio oscilacije u igri Partizana!

- Veliki timovi i igrači se upravo vide i rađaju kada dođe do pritiska. Zato je ova utakmica sa Vojvodinom bila za nas veoma važna jer je to tim koji se bori sa nama za drugo mesto trenutno

Objavljeno:

U utakmici 15.kola Linglong Superlige Srbije koja je završena rezultatom 4:0 (2:0) za Partizan protiv Vojvodine dva gola postigao Bibras Natho.

Dan kasnije Natho iznosi svoje viđenje utakmice i prošlonedeljnih dešavanja.

- Istina je da smo pre ove izgubili važnu utakmicu protiv ekipe Čukaričkog koju smo morali da dobijemo pod imperativom, ali smo nažalost izgubili. Imali smo zaista veliki pritisak prošle nedelje, ali to je na kraju i deo fudala. Ako ne voliš pritisak, ne možeš da ga izdržiš onda nemoj ni da igraš fudbal! - kaže Natho.

- Veliki timovi i igrači se upravo vide i rađaju kada dođe do pritiska. Zato je ova utakmica sa Vojvodinom bila za nas veoma važna jer je to tim koji se bori sa nama za drugo mesto trenutno.

Natho
Natho foto: Starsport©

- Želeli smo da pokažemo ko smo i gde pripadamo posebno jer igramo na našem stadionu i drago mi je da je tim na sve što se dešavalo odreagovao odlično. Igrali smo dobro, borili se do kraja i bili skoncentrisani sto posto i kao posledica toga usledio je i krajnji rezultat od 4:0 za nas. Naravno da je za mene veoma važno što sam postigao dva gola posebno pri rezultatu nula, nula. Ja sam kao i svi drugi takođe osećao veliki pritisak i znao sam koliko je utakmica važna za Partizan. Odatle i moja reakcija posle proslave gola, jer fudbal morate da igrate sa emocijama da uživate u onome što radite. Veoma smo zadovoljni rezultatom i igrom, ali najvažnije je da tako nastavimo -dodaje Izraelac. Ne smemo više da dozvolimo da gubimo bodove već moramo bukvalno svaku da pobedimo.

Šta je razlog za oscilacije u igri Partizana od odličnih do loših?

- Razloga ima više. Kada na svaka tri dana igrate Evropa ligu, a potom nacionalno prvenstvo to nije nimalo lako počevši od psihe pa do fizičkog umora. Ali ovo je fudbal i sve što smo mi sada prošli i prolazimo treba da je za nauk i mladim igračima kojih ima mnogo u timu. Ipak mislim da će nas sve ovo učinuti još boljim, pametnijim i da ćemo u narednim utakmicama posle Evope takođe pokazati reakciju na sva prošla dešavanja. Podvlačim, nije bila nimalo laka nedelja, imali smo veliki pritisak, ali upravo to tim i igrače čini još boljim.

U sredu ekipa ide za Mančester na drugu utakmicu grupne faze UEL sa ekipom Junajteda?

- Da,idemo tamo da igramo našu igru, da budemo sto posto skoncentrisani. Svaki igrač mora da bude svestan, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji i bolji od sebe do sada. Znam koliko svi želim da nastavimo sa dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.