POVREDA JE PROŠLOST: Boaći presrećan pred Totenhem - zahvalio se i Delijama zbog velike podrške!
Ričmond Boaći, Foto: Dado Đilas

SLEDI ONO PRAVO

POVREDA JE PROŠLOST: Boaći presrećan pred Totenhem - zahvalio se i Delijama zbog velike podrške!

Izabranike Vladana Milojevića u sredu očekuje duel sa Totenhemom u okviru četvrtog kola Lige šampiona, a Boaći veruje da njegova ekipa može da ostvari pozitivan rezultat

Objavljeno: 11:30h

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći prokomentarisao je prvenstvenu pobedu nad Proleterom iz Novog Sada, a potom govorio i o predstojećem meču sa Totenhemom.

Golovima Matea Garsije i upravo Ričmonda Boaćija, Crvena zvezda je juče u Novom Sadu bila bolja od Proletera sa 2:0. Napadač iz Gane je istakao da mu je ovaj pogodak, nakon povrede, veoma važan.

- Drago mi je što sam ušao u igru i postigao gol. Svakom fudbaleru je najvažnije da igra, a pogotkom u Novom Sadu sam pokazao da je povreda prošlost. Golovi su ključni za samopouzdanje svakog napadača i želim da budem što efikasniji. Naravno, timski rezultat je najvažniji na kraju, ali prija mi kada se upišem u listu strelaca. Veliki deo posla uradio je Jevtović, iako je ušao samo minut pre čitave akcije. Izborio se za loptu, sjajno mi asistirao i nije mi bilo teško da je sprovedem u mrežu - rekao je Boaći.

Zvezdin golgeter je pohvalio i navijače, koji su u velikom broju ispunili stadion ,,Karađorđe“.

- Uvek je lepo igrati u Novom Sadu. Tribine budu pune naših navijača, stalno se čuje pesma i kada je tako, onda je mnogo lakše igrati. Zahvalio bih se svim zvezdašima koji su bili danas na utakmici, čime je napravljena lepa uvertira za susret sa Totenhemom koji igramo u okviru Lige šampiona. Na terenu nije bilo lako, ali najvažnije je da smo trijumfovali i da je naša mreža mirovala.

Izabranike Vladana Milojevića u sredu očekuje duel sa Totenhemom u okviru četvrtog kola Lige šampiona, a Boaći veruje da njegova ekipa može da ostvari pozitivan rezultat.

- Okrećemo se utakmici sa Totenhemom. Verujemo u sebe i znamo da naši navijači imaju velika očekivanja. Daćemo sve što je u našoj mogućnosti da ostvarimo pozitivan rezultat i uveren sam da ćemo prirediti dobru fudbalsku predstavu - dodao je Boaći.

Pred dolazak u Beograd Totenhem danas (17.30) ide na teško gostovanje Evertonu. Kvota na dvojku na Gudisonu je 2,65, kec je 2,70, dok je iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton - Totenhem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.