Partizan kao nekada: Zeka, Bjeka i Ćure ponovo zajedno u Humskoj?

ponovo na okupu

Partizan kao nekada: Zeka, Bjeka i Ćure ponovo zajedno u Humskoj?

Zečević je navodno rekao Bjekoviću da će se povući iz trke, odnosno podržati njegovu opciju, pod uslovom da Ćurković "ne bude sklonjen sa ostalima"
Objavljeno:

Čini se da je došlo do veleobrta pred izbore u Partizanu. Naime, Žarko Zečević se prema pisanju beogradski medija priklonio opoziciji koja se okupila oko Nenada Bjekovića. Tako je sada struja koja će kao kandidata imati Ivana Ćurkovića vidno oslabljena i čini se da neće imati nikakve šanse na predstojećoj Skupštini kluba.

Međutim sudeći prema prvim informacijama Bjeković i Zečević protiv njega neće imati ništa, odnosno rado će ga videti i u svom rukovodstvu ukoliko združenim snagama pobede na nedavno odloženoj Skupštini. Treći ključni čovek u ovom ratu za pozicije je generalni sekretar Vlade Srbije, Novak Nedić, koji je nedavno otišao iz Partizana, a koji je prema pisanju medija blizu da ovim potezom pobedi oponente u vidu Milorada Vučelića, Vladimira Vuletića, Milana Obućine i Miloša Vazure.
Zečević je navodno rekao Bjekoviću da će se povući iz trke, odnosno podržati njegovu opciju, pod uslovom da Ćurković "ne bude sklonjen sa ostalima", što je za Bjekovića bilo prihvatljivo, jer nikada zapravo nije ni imao problem sa Ćurkovićem. Bjeković navodno već ima određena kadrovska rešenja, a ako pobedi, novi sportski direktor biće aktuelni kapiten i rekorder kluba u mnogim kategorijama, Saša Ilić.
Ćurković, Zečević i Bjeković godinama su bili trio funkcionera koji je predvodio FK Partizan. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.