JOVIĆ IGRAO MALO, REAL NIJE ISKORISTIO KIKS BARSE: Radoja upucao Katalonce, derbi bez pobednika!
Radoja proslavlja pogodak, Foto: AP

primera, 12. kolo

JOVIĆ IGRAO MALO, REAL NIJE ISKORISTIO KIKS BARSE: Radoja upucao Katalonce, derbi bez pobednika!

Kada su svi mislili da će Barselona rutinski da privede meč kraju, dogodio se senzacionalan preokret

Objavljeno: 22:57h

Sve se nacrtalo Realu, imali su ispred sebe veliku priliku, ali umesto pobede na Santjago Bernabeu, remizirali su sa neugodnim Betisom i tako nisu iskoristili poraz Barselone od Levantea u 12. kolu španske lige - 0:0.

Druga bi se pesma pevala da je Azaru priznat gol na početku drugog poluvremena. Međutim, nakon konsultacije sa VAR sobom sudija je opravdano poništen gol.

Napadao je Real, imali su prilike, ali do gola nisu mogli, pa je meč završen bez pobednika. Joviće je zamenio Benzemu u 84. minutu.

Fudbaleri Sevilje i Atletiko Madrida odigrali su večeras nerešeno 1:1, u utakmici 12. kola i propustili su priliku za osvajanje prvog mesta na tabeli. Sevilja je povela u 28. minutu golom Franka Vaskesa, a izjednačio je Alvaro Morata u 60. minutu. Atletiko je imao odličnu šansu za gol u 72. minutu, ali je Dijego Kosta promašio penal.

Atletiko i Sevilja imaju po 21 bod, pa su propustili šansu pobedom da preuzmu prvo mesto na tabeli od Barselone, koja ima 22 boda.

Fudbaleri Levantea šokirali su Barselonu pobedivši ih sa 3:1 u 12. kolu španske Primere.

Lionel Mesi je u 38. minutu doveo katalonski klub u vođstvo i to je bio rezultat prvog poluvremena.

Kada su svi mislili da će Barselona rutinski da privede meč kraju, dogodio se senzacionalan preokret.

Kampanja je u 61. minutu pogodio za 1:1, da bi Majoral samo tri minuta kasnije na asistenciju Kampanje totalno preokrenuo meč i doneo ludnicu na tribine stadiona u Valensiji.

Da čudo bude potpuno, pobrinuo se pomalo zaboravljeni srpski fudbaler Nemanja Radoja koji je zapečatio sudbinu Barselone na ovom meču pogodivši za velikih 3:1.

Podsetimo, Radoja je posle nekoliko dobrih sezona u Selti bio sklonjen iz tima i celu prošlu sezonu proveo na klupi zbog toga što nije hteo da potpiše novi ugovor. Ali, sada mu se sve vratilo i njegova karijera ide ponovo uzlaznom putanjom, pa ko zna, možda se ovim golom preporuči selektoru Tumbakoviću i zasluži poziv u reprezentaciju Srbije.

PRIMERA, 12. KOLO:

Subota: Levante – Barselona 3:1 (0:1) (Kampanja 61, Majoral 63, Radoja 68 – Mesi 39) Espanjol – Valensija 1:2 (1:0) (Roka 31p – Pareho 69p, Gomes 80) Sevilja - Atletiko Madrid 1:1 (1:0) (Vaskez 28 – Morata 60)

Real Madrid – Betis 0:0

Nedelja: Valjadolid – Maljorka Viljareal – Atletik Bilbao Osasuna – Alaves Selta – Hetafe Leganes – Eibar Granada – Real Sosijedad

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.