BRUTALNE REČI MAJKE KRISTIJANA RONALDA: FIFA je mafija! Moj sin je žrtva!
Kristijano Ronaldo sa majkom Dolores i verenicom Heorhinom, Foto: AP

Bez dlake na jeziku

BRUTALNE REČI MAJKE KRISTIJANA RONALDA: FIFA je mafija! Moj sin je žrtva!

Osula je paljbu po "svetskoj kući fudbala", iako je čini se pobrkala malo ko dodeljuje koju nagradu

Objavljeno:

Majka Kristijana Ronalda, Dolores Aveiro, oplela je po FIFA zbog toga što smatra da njen sin nema tretman u toj organizaciji kakav zaslužuje.

Ona ističe da je "svetska kuća fudbala" mafijaška organizacija, što u neku ruku nije netačno s obzirom na brojne afere, pre svega u vezi sa korupcijom koje su potresale, krovnu fudbalsku organizaciju.

U intervju koji je dala portugalskim medijima Dolores Aveiro je poručila da bi njen sin trebalo da ima više osvojenih Zlatnih lopti, nego što ih ima sada (5), ali da ih nije dobio zbog toga odakle dolazi.

- Postoji mafija. Ako gledate šta se događa, videćete da se radi o mafijaškom poslu. Da je moj sin Englez ili Španac, to mu se ne bi dogodilo, ali je on Portugalac sa Madere! Svejedno, uverena sam da će u januaru sledeće godine, na novom izboru za Zlatnu loptu on biti taj koji će slaviti - poručila je između ostalog Dolores Aveiro.

Doduše, ona je napravila grešku pošto FIFA ne dodeljuje više Zlatnu loptu u saradnji sa "Frans fudbalom" već to prestižno priznanje sada samo dodeljuje francuski list, dok je nagrada FIFA za najboljeg na svetu "The best".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.