KAKO SAM MOGAO DA UBIJEM IBRAHIMOVIĆA: Svađali smo se posle poraza, a onda sam uzeo makaze i gađao ga u glavu!
Mido, Foto: Profimedia

ludilo

KAKO SAM MOGAO DA UBIJEM IBRAHIMOVIĆA: Svađali smo se posle poraza, a onda sam uzeo makaze i gađao ga u glavu!

Naravno, po običaju, uvek spremni Šveđanin mu je odgovorio uvredom, a to se Midu nimalo nije svidelo, pa je zgrabio prvi predmet koji mu je bio pri ruci i gađao Ibrahimovića

Objavljeno: 20:14h

Centimetri su delili Zlatana Ibrahimovića od smrti ili u najmanju ruku povrede zbog koje bi njegova karijera bila okončana na samom početku.

Švedski fudbaler je ispričao u svojoj autobiografiji kako je zamalo izbegao smrt, dok je bio u Ajaksu i delio svlačionicu sa nekadašnjim egipatskim velikim talentom, Midom. To se dogodilo 2003. godine posle poraza od najvećeg rivala, PSV Ajndhovena. Egipćanin je besan uleteo u svlačionicu i počeo da vređa saigrače nazivajući ih kopiladima.

foto: Profimedia

Naravno, po običaju, uvek spremni Šveđanin mu je odgovorio uvredom, a to se Midu nimalo nije svidelo, pa je zgrabio prvi predmet koji mu je bio pri ruci i gađao Ibrahimovića. To su bile makaze koje su prošle Ibri svega nekoliko centimetara pored glave i zabole se u zid iza njega, a tu priču je potvrdio i nekadašnji napadač Marseja i Totenhema koji je učestvovao u snimanju dokumentarnog filma o bivšem saigraču pod nazivom "Biti Zlatan".

- Deset minuta posle incidenta, otišao sam na tuširanje, a Zlatan je bio u džakuziju. Pogledali smo se i onda prasnuli u smeh. Rekao sam mu "Mogao sam da te ubijem, je l' znaš", a on mi je odgovorio kroz smeh "Da, znam" - ispričao je Mido.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.