IMAMO PROBLEM SA STRANCIMA: Milojević pred Proleter govorio o situaciji u timu!
Vladan Milojević, Foto: Beta / Miloš Miškov

superliga srbije, 15. kolo

IMAMO PROBLEM SA STRANCIMA: Milojević pred Proleter govorio o situaciji u timu!

Vladan Milojević se osvrnuo i na veliki broj igrača koje rotira

Objavljeno:

Crvenu zvezdu u okviru 15. kola Superlige Srbije očekuje gostovanje Proleteru. Šef stručnog štaba našeg tima Vladan Milojević, izneo je očekivanja pred susret koji će se odigrati u subotu od 16 časova.

- Imamo veoma gust raspored i nemamo mnogo vremena za odmor. U sredu smo igrali sa TSC-om, a već sutra nas čeka duel sa Proleterom. Naš rival je veoma disciplinovana i čvrsta ekipa koja ima zanimljiv spoj mladosti i iskustva. Vidi se po rezultatima da su ušli u dobru formu i da nam neće biti lako u Novom Sadu. Umorni smo, ali to je sport, videću danas na treningu na koga mogu da računam, jer i sa zdravstvenim biltenom imamo određenih problema - rekao je šef stručnog štaba našeg tima.

Vladan Milojević se osvrnuo i na veliki broj igrača koje rotira.

- Pokušavam da uspostavim sistem u kom će svaki igrač znati šta treba da radi. Imamo veliki fond fudbalera i mogu da kombinujem tako da se to ne oseti na rezultat. Igračima treba kontinuitet da bi ušli u takmičarsku formu i to je ono čemu svaki trener teži. Vodim se filozofijom da je najbolji igrač onaj koji je zdrav. Imamo i problem sa strancima, ali oni to razumeju. Kad neko bude van protokola ne znači da je nešto loše uradio, jednostavno postoji to ograničenje i moramo da uspostavimo balans.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Starsport©

Crvena zvezda je posle 14 odigranih kola prva na tabeli, ali Milojević ističe da se računi svode na kraju sezone.

- Videćemo, ne treba ulaziti u euforiju. Čukarički igra sjajno, imaju dobre rezultate i sistem koji grade godinama i to im se pozitivno vraća. Tu je i Partizan koji igra dobro, ali i Radnički i Vojvodina koji su takođe neugodni. Ne treba zaboraviti ni TSC, jer se radi o sjajnoj ekipi. Mi smo u utakmici s njima oborili rekord po broju pretrčanih kilometara i to dovoljno govori o ekipi iz Bačke Topole. Izašli su da se nadigravaju sa nama i mislim da je bila kvalitetna utakmica - rekao je Milojević i dodao:

- Nama je prva sledeća utakmica najbitnija. Ako si profesionalac, onda znaš koji su ti prioriteti. Ne vidim zbog čega je Totenhem bitniji od Proletera. Za mene je titula prioritet, a utakmice u Ligi šampiona su satisfakcija za naš dobar rad - podvukao je šef stručnog štaba Crvene zvezde kome će utakmica u Novom Sadu biti prilika da ostvari stotu pobedu na klupi našeg tima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.