DRUGI NAJVIŠI IGRAČ SUPERLIGE OTKRIO KAKO JE DAO GOL PARTIZANU: Samo sam prosledio loptu u mrežu!
Stefan Šapić slavi sa Tedićem i Docićem gol protiv Partizana, Foto: Starsport©

Visina mu nalaže da bude tu

DRUGI NAJVIŠI IGRAČ SUPERLIGE OTKRIO KAKO JE DAO GOL PARTIZANU: Samo sam prosledio loptu u mrežu!

Šapić je istakao da je čitava ekipa odigrala desetku u pobedi nad crno-belima

Objavljeno: 16:18h

Defanzivac Čukaričkog Stefan Šapić, strelac gola u pobedi nad Partizanom (2:1), poručio je da prijaju pohvale za igre ove sezone i da je ekipa juče odigrala za "desetku". - Iskreno, još se nisu slegli utisci posle meča, još nas "trese" ona pozitivna euforija, ipak smo pobedili veliki tim Partizana - oduševljen je Šapić u razgovoru za klupski sajt.

Drugi najviši igrač u Superligi sa 203 centimetra visine, posle Žarka Markovića iz Radnika koji je samo centimetar viši, priznao je i da je Partizan mogao do preokreta. - Oba tima igraju ofanzivno, znali smo i pre početka susreta da će meč biti odličan za publiku. Prvo poluvreme je bilo egal, sa šansama na obe strane, sa tom razlikom da smo mi jednu iskoristili. Partizan je bio malo bolji u nastavku, posle izjednačenja krenuo je po pobedu, ali smo ostali kompaktni i na kraju smo nagrađeni za drugi gol i veliku pobedu. Vodeći gol koji je postigao Šapić plod je uigrane akcije posle kornera, smatra mladi štoper.

Stefan Šapić je otkrio kako je izgledala akcija kod njegovog gola
Stefan Šapić je otkrio kako je izgledala akcija kod njegovog golafoto: Starsport©

- Docić je sjajno centrirao na prvu stativu, Kajević mi je napravio blok, a meni nekako visina nalaže da budem tu posle prekida. Na meni je samo bilo da prosledim loptu u gol. Ovo je pobeda cele ekipe. Nije bitno ko je od nas kakvu ocenu zaslužio, mogu samo da kažem da smo kao tim bili za "desetku". Ovaj 22-godišnji fudbaler dobrim igrama privukao je interesovanje klubova iz inostranstva i na pomen toga odgovara "otom-potom". - Igrač sam Čukaričkog, lepo mi je na Banovom brdu, imamo ambicije da ponovo izborimo Evropu. Za sve ostalo, kad dođe vreme - zaključio je Šapić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.