DIVNA VEST: Zvezda prikupila 828.000 dinara za dečju bolnicu u Nišu!
Delije, Foto: FK Crvena zvezda

BRAVO!

DIVNA VEST: Zvezda prikupila 828.000 dinara za dečju bolnicu u Nišu!

Akcija koju su zajedno pokrenuli Crvena zvezda i partner kompanija MOZZART ima za cilj prikupljanje novca za kupovinu aparata za lečenje najmlađih

Objavljeno:

FK Crvena zvezda sa ponosom ističe da je na utakmici sa TSC-om prikupljeno još 351.000 dinara i da smo za sada sakupili čak 828.000 dinara za Kliniku za dečju hirurgiju i ortopediju u Nišu!

Akcija koju su zajedno pokrenuli Crvena zvezda i partner kompanija MOZZART ima za cilj prikupljanje novca za kupovinu aparata za Dečju kliniku u Nišu.

- Akcija je pokrenuta na utakmici protiv Rada, a izuzetno smo srećni što je zaživela i nastavila se i na prvenstvenom susretu sa TSC-om. Sinoć je na blagajnu stadiona „Rajko Mitić“ sa odigranim tiketom na kome je jedan od parovao bio duel Crvena zvezda – TSC došlo čak 702 čoveka, preuzeli su ulaznicu za zapadnu tribinu, a to znači da je prikupljeno još 351.000 dinara. Iako je bio radni dan, kao i hladno vreme, to nije sprečilo zvezdaše da dođu i daju doprinos humanitarnoj akciji. Kada se doda 477.000 dinara sakupljenih na utakmici sa Radom dolazimo do cifre od 828.000 dinara. Naši navijači još jednom su pokazali veliko srce! Mi vas podsećamo da akcija važi do kraja jesenjeg dela šampionata, na svim prvenstvenim i utakmicama u Kupu Srbije - stoji na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.