DO JUČE NJIME BRISALI POD, SADA GA UZDIŽU U NEBESA: Pogledajte kako Španci pišu o Luki Joviću posle prvenca za Real
Luka Jović, Foto: Profimedia

Hm...

DO JUČE NJIME BRISALI POD, SADA GA UZDIŽU U NEBESA: Pogledajte kako Španci pišu o Luki Joviću posle prvenca za Real

Mogli biste da se odlučite - da li je dobar ili pak loš?

Objavljeno:

Luka Jović je postigao prvenac za Real Madrid!

Na stadionu Santjago Bernabeu Kraljevski klub je bez ikakavih problema savladao Leganes sa 5:0, a srpski napadač je ušao u 70. minutu umesto Karima Benzeme i mrežu pogodio u 91. minutu!

To je bilo sasvim dovoljno da španska štampa počne da veliča Srbina, za razliku od onoga što je pisala u prethodnim mesecima. Koliki novinari nekada umeju da budu licemeri najbolje pokazuje tekst Asa:

- Srbin je pravi ubica u šesnaestercu i to je konačno pokazao protiv Leganesa. Sjajan skok i jak udarac glavom značili su da je na semaforu 5:0 - moglo se pročitati u Asu.

Marka je je bila nešto manje euforična:

- Luka je pokazao da u njemu ima još golgeterskog baruta. Od tri njegova šuta, dva su bila u okvir gola. Imao je osam dobrih dodavanja. Postigao je gol. I to sve za 20 minuta. Samo tri minuta pošto je zamenio Benzemu uputio je prvi šut na gol. Sve je tad uradio dobro, jedino što nije bio precizan. Pet minuta kasnije mu je pogodak poništen zbog ofsajda, da bi u 91. minutu zatresao mrežu što mu je bila nagrada za sve učinjeno na ovom meču. Nedostaje mu sreće i potrebno mu je više minuta, a pre svega golova, kako bi vratio samopouzdanje - piše Marka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.