UEFA PONOVO KAZNILA PARTIZAN: Ovoga puta iz najnebuloznijeg razloga do sada!
Grobari na Ligi Evrope, Foto: Dado Đilas

DOKLE VIŠE?

UEFA PONOVO KAZNILA PARTIZAN: Ovoga puta iz najnebuloznijeg razloga do sada!

Da stvar bude mutnija Partizan je na toj utakmici bio kažnjen zbog rasizma

Objavljeno:

UEFA je ponovo kaznila Partizan zbog propusta na meču prvog kola Grupe L Lige Evrope protiv AZ Alkmara, ovoga puta, samo novčano.

Zbog bacanja predmeta iz publike na teren crno-beli će morati da plate 5.125 evra Evropskoj kući fudbala. Ti predmeti bili su plastični držači za male barjake, koji jedva mogu da polete više od nekoliko metara, ali to je očigledno bilo dovoljno da klub sa tolikim dosijeom kod Disciplinske komisije UEFA ponovo bude "oglobljen".

Da stvar bude mutnija Partizan je bio kažnjen na toj utakmici zbog rasizma, tako da su sa tribina mogla da ga bodre samo deca uzrasta do 14 godina.

Klub iz Humske je prethodno kažnjen sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama zbog „rasističkog ponašanja” navijača na meču sa turskom Malatijom, iako na njoj nije bilo ni "r" od rasizma, već je prozivan bivši fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald, ali ne na rasnoj osnovi, već jednostavno jer je nastupao za crveno-bele, što je donekle standardan folklor.

Tek se čeka odluka posle utakmice sa Mančesterom, videćemo hoće li i tu nešto zasmetati strogoj i poprilično nepravičnoj Evropskoj kući fudbala.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.