JOVIĆEV OTAC EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Dobro obratite pažnju na njegov odgovor svima koji Lukom ispiraju usta!
Milan i Luka Jović, Foto: Espreso.co.rs, Printscreen/Real Madrid TV

NAPADAČ PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD

JOVIĆEV OTAC EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Dobro obratite pažnju na njegov odgovor svima koji Lukom ispiraju usta!

- Izdržaćemo mi i ovo, prolazili smo i gore - istakao je gospodin Milan

Objavljeno: 11:18h
Aleksa Radosavljević

Srpski napadač Luka Jović ovih dana je, nažalost, jedna od glavnih vesti u Španiji, ali i pojedinim srpskim medijima, koji neprestano ispiraju usta njegovim "nazovi" skandalima, ali i bledim partijama na početku karijere u Realu.

Zaviruje se u njegov privatni život, gleda mu se sa kim izlazi i kad, Ljubiša Tumbaković ga je zbog navodne nediscipline uklonio iz reprezentacije posle Portugala, španski novinari ne prestaju da ga prozivaju kako je previše ćutljiv, kako nije dovoljno dobar za Real, kako još uvek (par meseci po dolasku u Madrid) gle čuda, nije dobro savladao jezik, a na sve to, ekskluzivno za Espreso.co.rs odgovara njegov otac Milan, uvek raspoložen da u razgovoru sa medijima ponudi i drugu stranu priče.

- Мnogo je ovde niskih udaraca i od nekih naših novinara, a i španskih. Neprofesionalno i bez ikakvog povoda i razloga za ovo. Mnogo je bilo i kod drugih loših partija, ali nije bilo ovako teških reči i potcenjivanja kao čoveka, ali izdrzaćemo mi i ovo, prolazili smo i kroz gore.

Detalji iz rodnog mesta Luke Jovića, u kom smo bili na razgovoru sa njegovim ocem
Detalji iz rodnog mesta Luke Jovića, u kom smo bili na razgovoru sa njegovim ocem foto: EPA/RONALD WITTEK, Espreso

Lukin otac najavio je i da će imati šta da poruči svima koji su bezrazložno "napali" njegovog sina:

- Svi će oni dobiti odgovor uskoro, neće proći puno vremena. Nema potrebe da ih prozivam poimenično, sami će se oni prepoznati. Ja sam ponosan na svoju decu i nikada me nisu osramotila u životu i znam da su vaspitana i da nikome nikada nisu nanosila boli ni zla kao što neki to pokušavaju da nanesu mom Luki.

Jović senior smatra da će njegov sin ubrzo pokazati sve što zna i ume:

- On je čist, hrabar i pošten momak i on zna koliko vredi i koliko može, a može mnogo sto će i dokazati po ko zna koji put.

Iako bi bilo logično da svi u našoj zemlji podrže ovako talentovanog momka koji je već pokazao kakvo fudbalsko znanje poseduje, to nije tako, a gospodin Milan ima svoje viđenje i te situacije:

- To je problem, što je jedan Srbin u Realu i što je mnogima zasmetalo. Nažalost, i pojedinim Srbima - istakao je Jović senior.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.