PARTIZAN IMA SVOJE KAPITENE: Sve podseća na engleski ambijent - vreme je za najteži meč posle derbija!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

uoči 14. kola superlige

PARTIZAN IMA SVOJE KAPITENE: Sve podseća na engleski ambijent - vreme je za najteži meč posle derbija!

Savo Milošević pred meč sa Čukom

Objavljeno: 19:47h

Nakon ubedljive pobede nad Spartakom iz Subotice, fudbalere Partizana očekuje duel sa Čukaričkim, u sredu, od 15 časova i 30 minuta na Banovom brdu.

Strateg crno-belih Savo Milošević se osvrnuo na gust raspored.

- Očekuje nas trening, spremamo se što bolje za teškog protivnika. Gust raspored je pred namа, zdravstveno stanje je dobro i to je pozitivno - rekao je Milošević.

Čukarički ove sezone igra veoma dobar fudbal.

- Godinama su u vrhu i čeka nas verovatno i najteži duel u prvenstvu, izuzev derbija. Oni trijumfi nad Čukarickim u finisu prošlog šampionata pomoglo su nam da danas sve ovo napravimo. Imaji sjajne pojedince i uopste neće biti lako - prokomentarisao je trener Partizana tim sa Banovog Brda.

- Trudimo se da oporavimo igrače zbog teškog rasporeda. Mi ćemo igrati isto sutra kao i protiv Junajteda, tj. svoju igru. Čuka je sjajna u svim linijsma tima, ali akcenat je na Tediću, Bogosavcu i mnogim drugim. Školovani su igrači, dobar je to tim. Mi imamo problema sa timovima koji igraju bunker, ali ako budemo na maksimumu onda je rezultat tu.

Uslovi za fudbal na Banovom brdu se sviđaju Miloševiću.

- Iako smo izgubili od Junajteda, u timu je samopuzdanje skočilo, ali moramo biti na zemlji i pre svega realni. Raduje me to što nema atletske staze na stadionu Čukaričkog, jer to me podseća na engleski ambijent kada je navijanje u pitanju - zaključio šef struke Partizana.

Na pitanje ko je lider tima, Milošević je odgovorio da "Partizan ima svoje kapitene".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.