DETONACIJA! IBRAHIMOVIĆ JEDNOM REČENICOM NAPRAVIO HAOS: Objavio gde nastavlja karijeru!
Zlatan Ibrahimović je izgleda odlučio gde će nastaviti karijeru, Foto: AP

Da li je istina?

DETONACIJA! IBRAHIMOVIĆ JEDNOM REČENICOM NAPRAVIO HAOS: Objavio gde nastavlja karijeru!

Šveđanin je samo jednim obraćanjem na Tviteru bacio navijače u trans

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović je detonirao "bombu" i po svemu sudeći obelodanio gde se vraća posle godinu i po dana provedenih u Americi.

Već neko vreme traju spekulacije oko povratka Šveđanina u evropski fudbal, koje su sve glasnije od kada je njegov LA Galaksi izbačen u plej-ofu MLS od gradskog rivala Los Anđelesa.

Brojni timovi su zainteresovani da vide Ibrakadabru, uprkos tome što ima 38 godina, u svojim redovima, a izgleda da je on odlučio da se još jednom okuša u zemlji koju baš ne pamti po dobrom.

- Zdravo Španijo. Pogodite šta, vraćam se - kratko je poručio preko Tvitera Ibrahimović i na taj način bacio u trans, ali i rebus sve ljubitelje fudbala.

Prvo, što nije jasno da li to znači da karijeru nastavlja na Pirinejskom poluostrvu, a drugo da li će to biti u Real Madridu, kome je potreban napadač, ili u Barseloni za koju je igrao godinu dana i koja mu nije ostala u lepom sećanju.

Jeste tada postigao 16 golova i osvojio titulu, ali se sukobio sa tadašnjim trenerom Gvardiolom koga je hteo čak da nokautira.

Njemu inače nije problem da oblači dresove rivalskih klubova, pošto je u Italiji nastupao za sva tri najveća kluba - Juventus, Inter i Milan.

Kao zainteresovani za njegove usluge su se do sada javljali Inter, Napoli, Mančester junajted...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.