IVIĆU PREKIPELO VRANJEŠOVO PONAŠANJE: Izbačen iz tima zbog fajta sa Gejt 7! A zbog njega je kažnjen i Krstičić!
Ognjen Vranješ je izbačen na mesec dana iz tima, Foto: Printscreen/Instagram/ognjen_vranjes

Neće više to da trpi

IVIĆU PREKIPELO VRANJEŠOVO PONAŠANJE: Izbačen iz tima zbog fajta sa Gejt 7! A zbog njega je kažnjen i Krstičić!

Sportski direktor je pozvao gazdu kluba da "očita bukvicu" igračima i kazni ih zbog neprimerenog ponašanja i kršenja klupske discipline

Objavljeno:

Ponašanje Ognjena Vranješa je prekardašilo i upravi i prvom čoveku AEK-a, a zbog njega su nastradali i neki drugi igrači.

Kontroverzni štoper je u prethodnih desetak dana napravio dosta ekscesa koje ljudi na čelu atinskog tima više ne žele da trpe.

Počevši od gala proslave svog rođendana na kome mu je pevala Ceca Ražnatović i koja je potrajala do duboko u noć, pa sve do dešavanja na i posle derbija sa Olimpijakosom ovog vikenda.

Kap koja je prelila čašu jeste njegova poruka i odgovor navijačima Olimpijakosa na Instagramu zbog banera koji su okačili na tribini gde su ga prozvali za aferu sa Jelenom Karleušom i podsmevali se veličini njegove muškosti.

- Možete samo da masturbirate na ovu k***u - poručio je Vranješ navijačima Olimpijakosa.

Kada se na sve to nadovezao i poraz od Pirejaca, uprava AEK-a je rešila da reaguje, pre svega na insitiranje sportskog direktora Ilije Ivića koji je lično pozvao gazdu kluba Dimitrisa Selenaidisa i zakazao mu sastanak sa igračima.

- Morate da shvatite da se vi idoli klincima koji vas prate na društvenim mrežama. Ja ne podnosim takve objave - poručio je vlasnik kluba igračima.

Ali nije se sve završilo na "čitanju bukvice" već su pljuštale i kazne, a kako prenose grčki mediji upravo je Vranješ najgore prošao pošto je suspendovan na mesec dana i toliko dugo će biti van tima, a neki kažu da bi mogao čak da bude i prodat tokom zime.

Kazne su zbog njega dobila i još četvorica igrača i to svi iz zemalja bivše SFRJ. Deletić, Livaja, Šabanadžović i naš Nenad Krstičić će biti novčano kažnjeni zbog toga što su do kasno ostali baš na proslavi Vranješovog rođendana i prekršili klupsku disciplinu, a odali su ih naravno snimci na društvenim mrežama koje su objavljivali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.