PARTIZAN OD 44.000.000: Igračima Partizana preko noći porasla cena za više od 20 miliona! Pogledajte i uverite se!
Foto: Starsport©

NAPREDAK

PARTIZAN OD 44.000.000: Igračima Partizana preko noći porasla cena za više od 20 miliona! Pogledajte i uverite se!

Još jedna stvar koja može da raduje ljubitelje fudbala u Srbiji je i rapidan porast cene igrača koji nose crno-beli dres

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana su posle užasne prethodne sezone uspeli da se trgnu iz "nokdauna" i ponovo pružaju partije kakve se od njih i očekuju.

Uspešno savladane kvalifikacije za Ligu Evrope, ulazak u grupnu fazu, remi i pobeda u prva dva meča, trijumf u Večitom derbiju nad Zvezdom koja igra Ligu šampiona...

Sve su to rezultati za ponos navijača i za koje je pre svega najzaslužniji Savo Milošević koji je iako osporavan uspeo da podigne tim i napravi od njega ekipu sa svojim identitetom.

Još jedna stvar koja može da raduje ljubitelje fudbala u Srbiji je i rapidan porast cene igrača koji nose crno-beli dres.

foto: Starsport©

Naime, pred meč sa Mančester junajtedom, ekipa Partizana je vredela 22 miliona evra, da bi nekoliko dana nakon utakmice vrednost tima narasla na čak 44.5 miliona evropskih novčanica.

Strahinja Pavlović se procenjuje na 8.000.000, golobradi Filip Stevanović po Transfermarktu vredi 4.000.000, kao i povratnik Lazar Marković, Nemanja Miletić blizu 3 miliona, Bibras Natho tačno 3.000.000.

Svakako lepa vest za srpski fudbal...

foto: Printscreen/transfermarkt.com

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.