DA LI JE OVO ŠANSA ZA PARTIZAN? Simeone prvi put od početka sezone progovorio o Ivanu Šaponjiću!
Ivan Šaponjić u dresu Atletika, Foto: Youtube / Printscreen

JEDINI NIJE ODIGRAO NI MINUT

DA LI JE OVO ŠANSA ZA PARTIZAN? Simeone prvi put od početka sezone progovorio o Ivanu Šaponjiću!

Ovo su dugo čekali svi poštovaoci lika i dela mlađanog napadača koji je sa Srbijom osvojio Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu

Objavljeno:

Srpski fudbaler Ivan Šaponjić ovog leta je šokantno pojačao Atletiko Madrid, a od tada, jedini je igrač koji nije odigrao ni minut na zvaničnim utakmicama u timu Dijega Čola Simeonea.

Sam trener sada se prvi put oglasio o svom mladom napadaču i objasnio kakva je situacija sa njim, ali i zbog čega se još uvek nije našao na terenu.

- Razgovarali smo sa njim pre mesec dana. On već zna šta nam treba od njega, kao i šta treba da uradi da bi se poboljšao. Svakog dana ćemo pokušavati da ga poboljšamo - jasan je Simeone.

Dijego Simeone
Dijego Simeone foto: EPA

Naravno, mnogo više se pričalo o odnosu Dijega Koste i Alvara Morate.

- Vidim da je srećan što je Morata postigao gol. Oni su prijatelji, a Kosta je dobar saigrač. Nastavićemo da radimo sa njim na ostvarivanju pobeda. Normalno je da se brine oko osvajanja bodova, svako od njih ima svoju ličnost - dodao je Simeone.

Nije želeo da puno priča o statusu Dijega Koste, kao ni da li bi ovaj želeo da bude nečija zamena.

- Ne mogu da govorim o stvarima koje se nisu dogodile. Ako se desi, onda ćemo videti. Ne možemo da razgovaramo o pretpostavkama.

Kada se u obzir uzme da je Ivan Šaponjić dete Partizana, a da crno-beli muku muče sa realizacijom na nekim utakmicama, ne bi čudilo da klub iz Humske proba da vrati izdanak svoje škole na pozajmicu u zimskom prelaznom roku, pred drugi deo sezone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.