Biće nezadovoljnih posle najnovije odluke Superlige!
Umar Sadik i Milan Pavkov, Foto: Starsport©

ŠTA VI MISLITE?

Biće nezadovoljnih posle najnovije odluke Superlige!

Dok će jedni biti zadovoljni, drugima se izbor baš i neće dopasti

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov proglašen je za najboljeg igrača 13. kola Linglong Superlige Srbije, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

Zvezda je u Surdulici pobedila Radnik sa ubedljivih 5:0, a najzaslužniji za to bio je Pavkov koji je učestvovao u postizanju tri pogotka, jednom kao strelac i dva puta kao asistent.

Kako se navodi na sajtu Superlige, Pavkov je za igrača kola ozbiljnog konkurenta imao u Umaru Sadiku iz Partizana, koji je takođe imao odličan učinak. Dao je takođe jedan gol i imao dve asistencije, uz, doduše, nekoliko ogromnih promašaja pri rezultatu 0:0, ali isto tako, njegovi potezi dogodili su se u momentu dok Partizan i dalje nije imao prednost.

Zbog svega toga, sigurno će biti nezadovoljnih odlukom Superlige da nagradu uruči Pavkovu.

Napadač Crvene zvezde (25) je karijeru počeo u fudbalskom klubu Novi Sad, a igrao je još i za Mladost iz Bačkog Petrovca, ČSK Čelarevo, Vojvodinu i Radnički iz Niša. Ove godine je debitovao za nacionalni tim Srbije.

Tokom aktuelne sezone zabeležio je 15 nastupa u svim takmičenjima i postigao osam pogodaka, od čega šest u domaćem šampionatu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.