SUMA O PROSIPANJU BODOVA: Pravili smo greške i to više ne sme da se ponavlja!
Sejduba Suma je zadovoljan ubedljivom pobedom nad Spartakom, Foto: Starsport©

U sredu protiv Čukaričkog

SUMA O PROSIPANJU BODOVA: Pravili smo greške i to više ne sme da se ponavlja!

Vezista Partizana je presrećan zbog gola i hvali igru saigrača koji su pokazali nesebičnost

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, posle pobede nad Spartakom (4:0), rekao je da njegov tim više nema pravo na grešku jer juri prvo mesto i šampionsku titulu. - Osećamo se dobro, jer nakon što smo izgubili od Mančestera trebalo je da vratimo samopouzdanje, da se dokažemo pred sobom i domaćom publikom. Uspeli smo u tome. Apsolutno smo svesni da više ne smemo da "prosipamo" bodove. Moramo da napadamo prvo mesto, to je naš cilj - rekao je Suma za klupski sajt.

Sejduba Suma ističe nesebičnost saigrača
Sejduba Suma ističe nesebičnost saigračafoto: Starsport©

Suma je, uz Bibrasa Natha, Umara Sadika i Đorđa Ivanovića, bio strelac u ubedljivom trijumfu, posle kojeg Partizan ima sedam bodova manje od lidera Crvene zvezde. - Dobro je za tim što nema sebičnosti. Neophodno je da igramo kao što smo protiv Spartaka, nismo bili sebični, asistirali su jedan drugom Natho i Sadik. To je dobar signal za sve u klubu.

Sejduba Suma kaže da Partizan više ne sme da gubi bodove
Sejduba Suma kaže da Partizan više ne sme da gubi bodovefoto: Starsport©

Pred crno-belima je sada težak raspored, slede dueli sa Čukaričkim i Vojvodinom u Superligi, kao i protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope. - Mi smo Partizan, tako da uvek idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao pre, mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja - zaključio je on. Partizan u sredu gostuje Čukaričkom na Banovom brdu od 15.30.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.