ČUVENI MILIONER SA GROBARIMA GLEDAO MEČ JUNAJTEDA I PARTIZANA: O ovom Englezu svi pričaju posle utakmice!
Foto: Espreso

zanimljiva priča

ČUVENI MILIONER SA GROBARIMA GLEDAO MEČ JUNAJTEDA I PARTIZANA: O ovom Englezu svi pričaju posle utakmice!

Jak utisak na njega je ostavila podela navijača crno-belih

Objavljeno: 16:32h

Poznati navijač Kardifa i milioner sa Ostrva Abraham Anis posetio je srpsku prestonicu kako bi gledao meč Partizana i Mančester junajteda, a bio je među pripadnicima navijačke grupa "Zabranjeni".

foto: CARDIFFCITYFORUM.CO.UK PRINTSCREEN / PROMO

Veliki navijač Kardifa i milionar sa ostrva posetio je srpsku prestonicu kako bi gledao meč srpskog i engleskog tima, a bio je među pripadnicima navijačke grupa "Zabranjeni".

Na forumu Kardif siti Abraham je detaljno opisao svoj put u Srbiju, a veliki utisak na njega je ostavila podela navijača crno-belih:

foto: Printskrin

Poznati navijač Kardifa je još napisao kako je na stadionu bilo 1350 navijača Mančestera, ali da su bili gotovo neprepoznatljivi na ulicama. Bez oznaka, pesama i sličnog, a i pored toga mnoge zastave Engleza završile su kod crno-belih.

Pohvalio se i tradicionalnim srpskim obrocima. Visokokalorična srpska hrana je uglavnom bila na meniju, roštilj, uštipci, kajmak...

Porodica Anis obogatila se vođenjem noćnih klubova. U Mejfildsu je Anis senior otvorio prvi klub davne 1958, a ubrzo se njegovo poslovanje rširilo i van ostrva. Svoje milione neretko je ulagao u sport Anis, uglavnom u klub koji istinski voli - Kardif. Lokalna ljubav je prerasla u nešto više, pa je sponzorisao fudbalere Kardifa u teška vremena, odnosno davao im plate, kupovao dresove, vozila, zvanične lopte za utakmice...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.