NOVA SKANDALOZNA PROSLAVA GOLA: Slavni Robinjo i reprezentativac BiH salutirali turskim vojnicima u Siriji!
Robinjo, Edin Višća i Irfan Kahveči salutiraju u znak podrške turskim vojnicima u Siriji, Foto: AP

Hoće li UEFA reagovati?

NOVA SKANDALOZNA PROSLAVA GOLA: Slavni Robinjo i reprezentativac BiH salutirali turskim vojnicima u Siriji!

Kao što su to uradili turski reprezentativci sada su isto uradili i igrači Bašakšehira protiv Volfzburga

Objavljeno:

Novi skandal i eksces u režiji turskih fudbalera, ovog puta potpomognutih i sa inostranim igračima na meču Lige Evrope između Bašakšehira i Volfzburga.

Prošle nedelje smo imali skandal sa reprezentativcima Turske koji su salutirali prilikom proslave gola u znak podrške turskim vojnicima koji se bore u Siriji, a sada su isto učinili igrali kluba iz Istanbula, koji je inače pod patronatom predsednika države Redžepa Tajipa Erdogana.

Irfan Kahveči je postigao jedini gol na utakmici a proslavio ga je tako što je dotrčao do navijača i salutirao im, a jasno se zna da je to politička poruka upućena kao podrška vojsci koja ratuje u Siriji.

Da stvar bude još gora, zajedno sa njim su salutirali i igrači koji nisu Turci, pošto su mu se priključili i slavni Robinjo, kao i reprezentativac BiH Edin Višća i Nigerijac Okečukvu Azubuke.

Dobro je poznato da i FIFA i UEFA strogo zabranjuju ovakve političke poruke, što ova proslava svakako jeste, međutim, sumnjamo da će doći do reakcije, kao što je nije bilo ni nakon iste stvari koju su uradili reprezentativci Turske protiv Albanije u kvalifikacijama za EURO 2020.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.