POZNATI PARTIZANOVAC DOŠAO U HUMSKU, PA ZALUTAO NA SEVER: Kad je video gde se nalazi, obratio se redarima!
Brojne poznate ličnosti biće prisutne na stadionu Partizana, Foto: Filip Plavčić

Poznata faca na tribinama

POZNATI PARTIZANOVAC DOŠAO U HUMSKU, PA ZALUTAO NA SEVER: Kad je video gde se nalazi, obratio se redarima!

Jedan od najboljih i najuspešnijih režisera koji naša zemlja ima

Objavljeno:

Dolazak Mančester junajteda u Srbiju posle nekoliko decenija i meč protiv Partizana privukao je brojne poznate ličnosti na stadin u Humskoj kako bi na delu videli istorijski spektakl u 3. kolu Lige Evrope kakav dugo nije viđen.

A među brojnim prisutnima jeste i osvedočeni navijač crno-belih i jedan od najuspešnijih i najboljih režisera koje je Srbija ikada imala, Emir Kusturica.

Čuveni reditelj je došao na stadion u Humskoj da bi bodrio voljeni tim, međutim, malo se zbunio pa je završio na severnoj tribini. Kada je video gde se nalazi obratio se redarima: "Ja bih trebao gospodina Vučelića"!

Emir Kusturica je došao da bodri Partizan protiv Mančester junajteda
Emir Kusturica je došao da bodri Partizan protiv Mančester junajtedafoto: Espreso

Inače, on je svoju ljubav prema Partizanu pre nekoliko godina opisao na taj način što je na proslavi četvrte uzastopne titule kluba 2011. godine prvi put stavio kravatu, a to je bio njegov znak poštovanja.

- Uradio sam ono što godinama nisam! Oprao sam kosu i stavio kravatu. Iz poštovanja prema četiri uzastopne titule mog Partizana! Koliko ga poštujem i koliko pripadam crno-belima vidi se najbolje po mom, tako da kažem, autfitu! Postoje dve fame vezane za Kusturicu – da nikada ne pere kosu i ne nosi kravatu! A ja sam obe stvari učinio u isto vreme – zbog Partizana. Ako to nije ljubav, onda ne znam šta je - rekao je tada Kusturica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.