BIVŠI KAPITEN ZVEZDE BEZ DLAKE NA JEZIKU: U srpskom fudbalu sve je namešteno!
Sastav Crvene zvezde na meču protiv Milana, Foto: Printscreen/Youtube

PREJAKE REČI

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE BEZ DLAKE NA JEZIKU: U srpskom fudbalu sve je namešteno!

Ovo ima da odjekne

Objavljeno:

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević u razgovoru sa beogradskim medijima istakao je da je u srpskom fudbalu baš sve namešteno.

- Do decembra je sve regularno, a od decembra do juna je sve namešteno, počevši od mlađih kategorija, pa do druge i prve lige. Sve je već gotovo još pre početka utakmice - istakao je Kovačević za Alo.

Nenad Kovačević
Nenad Kovačević foto: Filip Plavčić

Upitan o sadašnjim rezultatima Crvene zvezde u Evropi sadašnji trener jednog trećeligaša priznao je da je to istorijski uspeh. Ipak, smeta mu preveliki broj stranaca u ekipi.

- Ovo što Zvezda trenutno radi je najveći uspeh u istoriji. Ali, moja generacija bi ovom timu Zvezde dala deset golova, a ne bi primila nijedan. Zašto? Zato što su se tada svi prezivali na „ić“. Bio je tek poneki stranac koji je bio nebitan u ekipi. Danas su stranci u Zvezdi najbitniji. Poštujem, ali je to razlog zašto ne možemo porediti fudbal nekad i sad. Srpski fudbal trenutno proživljava neverovatan uspeh i to nikada neće ponoviti. Veliki sam zvezdaš, ali su dve stvari bitne, prva je da doživljavamo veliki uspeh, a iza svega je totalna fudbalska katastrofa - bez dlake na jeziku tvrdi Kovačević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.