Ogromno priznanje za Marka Grujića! (FOTO)

čestitamo NA NAGRADI

Ogromno priznanje za Marka Grujića! (FOTO)

On je nagrađen za osvajanje zlatne medalje sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina na Novom Zelandu, kao i za izvanredne igre koje je prikazao u crveno-belom dresu
Objavljeno:

Prvotimcu Crvene zvezde Marku Grujiću je u utorak, 19. aprila, u Skupštini grada Beograda uručeno priznanje za ličnost godine u oblasti sporta i fizičkog vaspitanja. On je nagrađen za osvajanje zlatne medalje sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina na Novom Zelandu, kao i za izvanredne igre koje je prikazao u crveno-belom dresu.

Sasa Pavlic Koky, Marko Grujić
Komisiju koja je donela odluku su činili Svetozar Mijailović, Mirko Nišović, Nenad Borovčanin, Nenad Peruničić i Viktor Jelenić. - Zahvalio bih se ljudima koji su odlučili da ova prestižna nagrada dođe u moje ruke. Izuzetna mi je čast što sam dobio nagradu u svom rodnom i voljenom Beogradu. Pošto sam sada imenovan za večitog ambasadora svog grada trudiću se da ga svuda u svetu predstavljam u najboljem svetlu. Hvala i svim mojim saigračima i trenerima, kao i porodici i prijateljima na pomoći i podršci koju mi pružaju - rekao je Marko Grujić okupljenima u Skupštini grada.
Aleksandar Jovanović
Još jedan zvezdaš našao se među laureatima. Nagradu za pozorišno stvaralaštvo dobio je Nebojša Glogovac za ulogu sudije Adama u predstavi „Razbijeni krčag“. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.