IZGUBILI OD TOTENHEMA, ALI SU IMALI RAZLOG ZA SLAVLJE PO POVRATKU: Borjan i Tomane obeležili rođendan sa saigračima
Borjan i Tomane, Foto: FK Crvena zvezda

SVE NAJBOLJE, MOMCI!

IZGUBILI OD TOTENHEMA, ALI SU IMALI RAZLOG ZA SLAVLJE PO POVRATKU: Borjan i Tomane obeležili rođendan sa saigračima

Crvena zvezda se vratila sa gostovanja Totenhemu iz Londona i nastavila sa napornim treninzima, jer je već u subotu od 15 časova i 30 minuta očekuje duel protiv Radnika u Surdulici

Objavljeno:

Milan Borjan i Antonio Tomane, po povratku Crvene zvezde iz Londona, proslavili su rođendane. Kao i uvek saigrači su im pripredili rođendansku tortu, a naš dvojac imao je jednu želju, da ekipa obraduje zvezdaše u revanšu protiv Totenhema.

Crvena zvezda se vratila sa gostovanja Totenhemu iz Londona i nastavila sa napornim treninzima, jer je već u subotu od 15 časova i 30 minuta očekuje duel protiv Radnika u Surdulici u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli dvojac Milan Borjan i Antonio Tomane sa saigračima je proslavio rođendane, a istakli su da obojica imaju iste želje, da Crvena zvezda u revanšu sa engleskom ekipom pokaže da ima kvalitet i ostvari povoljan rezultat. Naš čuvar mreže napunio je 32 godine, dok je portugalski napadač napunio 27.

Kanadski reprezentativac i Zvezdina hobotnica srećan je povodom još jednog rođendana proslavljenog u crveno-belom taboru.

- Pokazali smo da možemo da se nosimo sa mnogim timovima, a to smo uradili i sinoć protiv Totenhema, međutim rezultat je izostao. Poželeo sam najlepše želje za Zvezdu u nastavku sezone. Nadamo se da će se ponoviti Liverpul na Marakani, kada smo takođe izgubili u prvoj utakmici, a u drugoj ispisali istoriju - istakao je Borjan.

Portugalskom napadaču i ovosezonskoj pridošlici ovo je prvi put da slavi rođendan u našem klubu.

- Drago mi je što ću obeležiti rođendan sa svojim saigračima. Siguran sam da ćemo se u budućnosti radovati lepim trenucima sa Crvenom zvezdom. Poželeo sam zdravlje sebi i ekipi jer nam je to ono najvažnije, kao i da već u revanšu pokažemo da možemo do uspeha - zaključio je Tomane.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.