ZDJELAR PRED MEČ SA JUNAJTEDOM: Liverpul je moj klub!
Saša Zdjelar kaže da se ne sme pomišljati da je Mančester u krizi, Foto: Starsport©

Neka znaju

ZDJELAR PRED MEČ SA JUNAJTEDOM: Liverpul je moj klub!

Vezista Partizana je otkrio da u Premijer ligi navija za najvećeg rivala Mančestera

Objavljeno:

Pred ovu utakmicu Partizana i Mančester junajteda u Ligi Evrope, pričao je i motor u veznom redu, Saša Zdjelar. - Utakmica koju sanjamo da igramo svakog dana. Sanjamo da igramo u ligi kakva je njihova, sanjamo da igramo protiv njih. Mi smo se pripremili, imamo cilj, nadam se da ćemo na terenu pokazati sve od sebe - istakao je Zdjelar.

- Mi smo jednostavno takvi, gledamo njihovu ligu i mislimo da oni igraju malo lošije. To je velika greška, oni su protiv Liverpula pokazali da igraju ozbiljan fudbal. Oni neće doći samo da odigraju utakmicu. Kada pogledamo tim koji je igrao protiv AZ Alkmara, to su igrači koji vrede mnogo miliona. Oni uvek imaju dve postave koje mogu da kombinuju.

Saša Zdjelar kaže da navija za Liverpul, najvećeg rivala junajteda
Saša Zdjelar kaže da navija za Liverpul, najvećeg rivala junajtedafoto: Starsport©

U Srbiji se prati Premijer liga, koji ti je omiljeni engleski klub? - Ja se izvinjavam ljudima iz Mančestera, ali moj klub je Liverpul. Džerard mi je bio idol od kada sam bio klinac. S obzirom na rivalitet ta dva kluba, da li ćete sutra imati poseban motiv? - Mislim da je to njihov derbi, mi imamo naš, daćemo sve od sebe da pokažemo kako mi igramo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.