NEMANJA MATIĆ NE IGRA PROTIV PARTIZANA: Junajted desetkovan povredama pred dolazak u Beograd!
Nemanja Matić neće doputovati u Beograd, Foto: AP

Srbin ne stiže u domovinu

NEMANJA MATIĆ NE IGRA PROTIV PARTIZANA: Junajted desetkovan povredama pred dolazak u Beograd!

Nije poznato koliko će odsustvovati

Objavljeno:

Nemanja Matić ne dolazi u Beograd na meč protiv Partizana.

To je jasno i glasno poručio trener Ole Gunar Solskjer koji je rekao da ne zna kada će se srpski reprezentativac vratiti na teren s obzirom da je u poslednje vreme igrao povređen i da su sada rešili u klubu da se on potpuno posveti oporavku.

- Vukao je povredu neko vreme, odlučili smo da u tom stanju više ne može da nastavi. Iskreno, ne znam koliko ga dugo neće biti na terenu - poručio je Norvežanin.

Ola Gunar Solskjer ne zna koje će igrače moći da dovede u Beograd
Ola Gunar Solskjer ne zna koje će igrače moći da dovede u Beogradfoto: EPA/Peter Powell

Junajted svakako u Beograd stiže ophrvan kadrovskim problemima, jer je i Luk Šo van stroja, dok iz povreda izlaze Pol Pogba i Džesi Lingard, pa su i oni pod znakom pitanja za dolazak u Srbiju, kao i mladi štoper Aksel Tuanzebe koji se povredio na zagrevanju pred derbi sa Liverpulom pa je iznenada u tim upao Markos Roho.

- Nadam se da ću uskoro moći da računam na Džesija Lingarda, sigurno će Antono Marsijal igrati sve češće, a što se tiče Pola Pogbe biće podvrgnut testovima fizičke spreme, pa ćemo videti kad se vraća u trenažni proces. Što se tiče Luka šoa, neće proći mnogo vremena pre nego što se i on vrati na teren. Situacija je sve povoljnija - rekao je Solskjer.

Podsećamo da Mančester neće trenirati dan pred utakmicu na stadionu Partizana, što dozvoljavaju pravila UEFA, ali će trener imati konferenciju za medije.

Partizan i Mančester junajted igraju meč 3. kola Lige Evrope u četvrtak od 21 čas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.